Overleg gebruiker:Willem Steenis

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Ellywa

Hoi Willem, van harte welkom op wikipedia. Ik heb je antwoord gegeven op Overleg:Geografisch informatiesysteem. Ik hoop dat je met jouw GIS-kennis ook inhoudelijk gaat bijdragen aan Wikipedia. Als de giswiki ook GFDL wordt kunnen we wederzijds informatie van elkaar overnemen met bronvermelding. Groeten, Elly 8 feb 2007 15:13 (CET)Reageren

P.S. Als jij de admin bent van die giswiki, lees dan even de GFDL door voor je teksten letterlijk van wikipedia overneemt. Zoals het nu is gebeurd met het algemene gis artikel, http://www.giswiki.nl/index.php?title=GIS, dat kan natuurlijk absoluut niet. Bronvermelding is een absolute vereiste. Dus in elk geval naar Wikipedia, met link, en vermelding dat daar in de geschiedenis van het artikel de belangrijkste auteurs te vinden zijn. Bovendien moet jouw GISwiki dan ook GFDL zijn, is dat zo? Ik zie dat helemaal niet staan.... Elly 8 feb 2007 15:17 (CET)Reageren

Hi Elly,

De GISWiki wordt GFDL, dit moet ik nog verwerken. Ik heb inderdaad de GIS pagina gekopieerd om een start te maken met de structuur. Hier gaat een en ander gewijzigd worden, de tekst wordt ook anders... Nu is het nog een kwestie van 1 persoon die dit doet vanuit het vakgebied. Op zich heb je een punt als je vindt dat het nu nog niets voorstelt. Daar kan ik mee leven, het ligt echter in de bedoeling meer mensen te betrekken bij de GISWiki en snel te gaan vullen. Vandaar dat ik graag een link heb op Wikipedia.nl.

Om het los van Wikipedia.nl op te zetten heeft als reden dat het uiteindelijk erg gedetailleerd moet gaan worden, althans.... dat hoop ik!

Ik begrijp dat het voor jullie juist in de bedoeling ligt om zoveel mogelijk binnen wikipedia te zetten en ik wil ook vooral geen competitie oid bewerkstelligen!

Als voorbeeld heb ik www.giswiki.de genomen, dit is weer afgeleid van bijv. het VS model (GIWIS) waar ook banen en scholen zijn opgenomen in een wiki-achtige structuur. Hiermee hopen we iets te kunnen doen aan de enorme tekorten in geschoold en gekwalificeerd personeel.

Mocht je tips en tricks hebben houd ik me aanbevolen! Ik ben echt een newbee in de Wiki wereld. Wat opzich wel leuk is, is dat ook overheden veel meer met wiki's gaan doen (intern). De kennis is dus bijzonder gewenst binnen de overheid!

Alvast bedankt, Willem

Tips krijg je vanzelf als je meer op deze wikipedia gaat werken, je kan beginnen de help-pagina's door te lezen, zie Categorie:Help. i.i.g. veel succes met de giswiki. Gis heeft de toekomst. Groeten, Elly 9 feb 2007 13:54 (CET)Reageren