Overleg gebruiker:Zanaq/Archief/2018 03

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie


Je kunt me altijd op mijn overlegpagina aanspreken en om opheldering of hulp vragen...

Dit is een archief. Plaats hier geen commentaar.

Archief


Beste Zanaq, Gebruiker Joris vraagt om argumenten bij de stemming. Ik heb iets toegevoegd, kunt u controleren of het ook neutraal is? Alvast bedankt, Floortje Désirée (overleg) 6 mrt 2018 11:45 (CET)[reageer]

Helemaal prima hoor. Groetjes. — Zanaq (?) 6 mrt 2018 17:17 (CET)

Aan Frederiks Tafel[brontekst bewerken]

Hoi Zanaq,

Ik ga niet nog een keer terugdraaien, maar vergelijk de beelden liever systematisch met elkaar. De twee beelden van Adolph von Menzel's Tafelrunde zijn in feite hetzelfde beeld: de resolutie is gelijk, de uitsnede en daarmee de streep aan de rechterkant van het beeld ook. Ik vermoed dat de tweede versie een bewerking is van de eerste, waarbij contrast is toegevoegd en het roodzweem is verwijderd. Daardoor is beter te zien dat het een (matige) scan is, maar dat was de eerste versie ook. Maar mijn mening is het een objectieve verbetering om het roodzweem te verwijderen, al blijft het ontzettend jammer dat we geen betere versie van dit schilderij hebben.

Sir Iain overleg 20 mrt 2018 18:44 (CET)[reageer]

Dat laatste ben ik uiteraard met je eens. Maar in de rechter zijn er heel duidelijk artefacten te zien, en het ziet er veel korreliger uit, om niet te spreken van de kleuren die wmb "washed out" zijn (hoe zeg je dat in goed nederlands?). Ik heb dan ook sjabloon superseded verwijderd van de afbeelding op Commons. Groet. — Zanaq (?) 20 mrt 2018 19:03 (CET)

Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête[brontekst bewerken]

WMF Surveys, 29 mrt 2018 20:34 (CEST)[reageer]