Overleg gebruiker:Zanaq/Archief/2019 03

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie


Je kunt me altijd op mijn overlegpagina aanspreken en om opheldering of hulp vragen...

Dit is een archief. Plaats hier geen commentaar.

Archief


Waarschuwing[brontekst bewerken]

Beste Zanaq,

Bij deze een waarschuwing dat je met de nominatie van Radio I.R.O. de wikiquette door een pagina opnieuw te nomineren met een motivering die enkele momenten eerder als onvoldoende werd beschouwd. De wikiquette stellen namelijk het volgende:

Plaatsing van een artikel op de beoordelingslijst dient deugdelijk te worden onderbouwd. Een algemene verwijzing naar de conventies van Wikipedia is geen deugdelijke onderbouwing.

Het behoeft geen betoog dat een kreet als promo qua niveau van argumenteren vergelijkbaar is met een algemene verwijzing naar de conventies. Ik wil je eraan herinneren dat het willens en wetens overtreden van richtlijnen een blokkade kan opleveren. Natuur12 (overleg) 25 mrt 2019 17:39 (CET)[reageer]

Als de promo duidelijk is, is promo voldoende deugdelijke onderbouwing. Promo is in dit geval voldoende, en behoud was een aan vandalisme grenzende schadelijke actie. Het aangeven waar promo uit bestaat is in de meeste gevallen - zoals eerder en elders betoogd - zeer onwenselijk. En om daar een "Waarschuwing" van te maken, terwijl de nominatie niet tegen de richtlijnen is, is belachelijk. Als je nog een keer onzinwaarschuwingen uitdeelt krijg je een waarschuwing. — Zanaq (?) 25 mrt 2019 17:44 (CET)