Overleg gebruiker:Zanaq/Archief/2020 02

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie


Je kunt me altijd op mijn overlegpagina aanspreken en om opheldering of hulp vragen...

Dit is een archief. Plaats hier geen commentaar.

Archief


Hoi, over Misschien zit De Wikischim niet met mij op een lijn, maar ik wel met hem; leuk dat je het dan toch met mij eens bent, maar waar het in wezen om gaat is dit: jij stelt dat de "mate waarin naar iets wordt gezocht" bepalend is voor de relevantie van dat onderwerp, terwijl de correlatie volgens mij juist eerder andersom is: naarmate een onderwerp van zichzelf relevanter is, wordt er vaker naar gezocht (een typisch voorbeeld van het kip-en-eiprobleem dus eigenlijk). Ik heb het idee dat dit ook zo'n beetje is wat gebruiker:Encycloon bedoelt.

Overigens vind ik de manier waarop Vinvlugt net op ons beiden reageert wel erg wonderlijk; ik krijg het idee dat hij totaal niet inhoudelijk naar mijn reactie heeft gekeken, dan wel er niets van snapt (misschien heb ik het ook niet echt voor iedereen duidelijk genoeg geformuleerd, dat zou natuurlijk kunnen). Iets anders kan ik althans niet concluderen uit Zonder Zanaq of De Wikischim te kort te willen doen, maar ik moet bij dit argument altijd denken aan [..]. Best vermoeiend trouwens om steeds maar weer zo te moeten overleggen. De Wikischim (overleg) 3 feb 2020 21:59 (CET)[reageer]

Hetzelfde geldt ongeveer voor interne links, maar praktisch gezien maakt het niet uit wat de oorzaak is en wat het gevolg.
Waar hij aan moet denken is kennelijk op voorhand zaken uitsluiten. Ik wilde daar niet nogmaals vragen waarom genoemde "voorbeelden" niet relevant zouden zijn. — Zanaq (?) 3 feb 2020 22:19 (CET)
Blijkbaar zijn we het toch meer eens dan eerder leek. Glimlach De Wikischim (overleg) 3 feb 2020 23:03 (CET)[reageer]

In verband met de bewerkingsoorlog tussen jou en J.G.G., heb ik van jullie beide de bewerkingsrechten ontnomen op het lemma Sequel (werk). Ik roep jullie allebei op om in overleg te gaan over het lemma op de overlegpagina: Overleg:Sequel (werk). Groet, Tina (overleg) 9 feb 2020 22:19 (CET)[reageer]