Overleg sjabloon:Navigatie Voicst

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door Erik Baas

Ik zou graag horen wat er mis is met mijn versie en waarom het dus zo moet blijven.. Naar mijn mening is mijn versie namelijk overzichtelijker en ziet er professioneler uit. Als dit gaat om uw smaak van sjablonen dan moet ik u teleurstellen want dan zal ik hem blijven terugveranderen, en ik neem aan dat u wel nuttigere dingen heeft om te veranderen op wikipedia.

~ Vriendelijke Groet ~

Er bestaat een standaardlayout voor alle navigatiesjablonen, de door u gebruikte wijkt daar van af, is verouderd (en m.i. erg lelijk), en neemt veel te veel ruimte in. - Erik Baas 19 mrt 2008 18:13 (CET)Reageren

De Argumenten die u aandraagt overtuigen mij niet echt. Ten eerste staat er op de wikipediapagina over Sjablonen NIKS over standaardlayout en al helemaal niet dat een er een verplichte vorm sjabloon bestaat. Ten tweede, als zoals u zegt deze vorm van sjabloon daar van afwijkt, waarom hebben de sjablonen van de bekenste bands/artiesten van de wereld (o.a. Jimi Hendrix, Ac/dc, Led Zeppelin, Guns and Roses) dan WEL deze layout voor hun sjabloon ?! en staan de meeste daarvan in de etalage als beste wikipagina's. (Zie - en:wikipedia). Slechts bij een fractie van alle sjablonen van bands word de uwe gebruikt bij >90% van de sjablonen voor bands wordt de mijne gebruikt. Wilt u zeggen dat u deze ook allemaal gaat veranderen om bovenstaande redenen: succes. Ten derde, hoe kan een sjabloon verouderen?

Wat betreft de ruimte, ik denk dat die extra 3 centimeter in de hoogte (waardoor mijn gehele sjabloon binnen één en dezelfde scroll valt als de uwe) niet zo veel mensen zal boeien. Daarbij komt dat de door u gebruikte sjabloon 3 cm langer is in de breedte.

Aangezien ik geen reden zie waarom dit sjabloon verandert zou moeten worden m.b.t de wikigebruikers (slechts persoonlijke redenen), lijkt mij het niet nodig de huige layout te behouden. Mark Koot 19 mrt 2008 23:45 (CET)

Geef me even een week of drie de tijd, dan schrijf ik een pagina waar alles op staat: het overleg, de afspraken, een overzicht van wat er al aan gedaan is, enzovoorts... Je bent zo ongeveer de honderdzevenentwintigste die weer dezelfde bezwaren maakt, en ik heb geen zin het nog elke keer weer uit te leggen. Eén vraag zal ik nu beantwoorden: ja, ze gaan allemaal "om". - Erik Baas 20 mrt 2008 00:01 (CET)Reageren