Sjabloon:Vzb3

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Bedankt voor het experimenteren met Wikipedia! Uw test werkte en is ondertussen weer verwijderd of teruggedraaid. Maak alstublieft gebruik van de zandbak voor enige verdere testen die u mogelijk nog wilt doen. Kijk ook eens op de welkomstpagina om meer te weten te komen over bijdragen aan Wikipedia. Mocht u nog vragen hebben kunt u hiermee terecht op onze helpdesk. Met vriendelijke groet, ~~~~

Sjabloondocumentatie​

Doel

Dit sjabloon is een alternatieve versie van sjabloon:Zandbak en sjabloon:Vzb. Het kan gebruikt worden om bij een eerste oefening of vergrijp een gebruiker op de hoogte te stellen van verwijdering van diens bijdrage.

Gebruik

{{subst:Vzb3}}

Let op dat u het "subst:" deel niet vergeet! Het sjabloon dient gesubstitueerd toegepast te worden, zodat de (vaak beginnende) gebruiker ook daadwerkelijk de tekst ziet als deze de pagina bewerkt.

Extra opties

  • Elke zin kan vervangen worden. Dit doet u door 1= of 2= toe te voegen om zin 1 of 2 respectievelijk te vervangen (er zijn 5 zinnen). Bijvoorbeeld {{subst:Vzb3|1=Hoi, ik zag uw bijdrage aan het artikel ''Amsterdam''}} geeft:
Hoi, ik zag uw bijdrage aan het artikel Amsterdam. Uw test werkte en is ondertussen weer verwijderd of teruggedraaid. Maak alstublieft gebruik van de zandbak voor enige verdere testen die u mogelijk nog wilt doen. Kijk ook eens op de welkomstpagina om meer te weten te komen over bijdragen aan Wikipedia. Mocht u nog vragen hebben kunt u hiermee terecht op onze helpdesk. Met vriendelijke groet, ~~~~
  • Meerdere zinnen vervangen kan ook. Om bijvoorbeeld zin 3 en 5 te vervangen plaats u {{subst:Vzb3|3=eigen tekst|5=eigen tekst}}.
  • Achter elke zin kunt u extra tekst invoegen. Dit doet u door 1x= of 2x= toe te voegen om achter zin 1 of 2 respectievelijk extra tekst in te voegen (er zijn 5 zinnen). Bijvoorbeeld {{subst:Vzb3|1x=U deed een bijdrage aan het artikel ''Amsterdam''. }} geeft:
Bedankt voor het experimenteren met Wikipedia! U deed een bijdrage aan het artikel Amsterdam. Uw test werkte en is ondertussen weer verwijderd of teruggedraaid. Maak alstublieft gebruik van de zandbak voor enige verdere testen die u mogelijk nog wilt doen. Kijk ook eens op de welkomstpagina om meer te weten te komen over bijdragen aan Wikipedia. Mocht u nog vragen hebben kunt u hiermee terecht op onze helpdesk. Met vriendelijke groet, ~~~~