Overleg gebruiker:Robert Prummel: verschil tussen versies

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 9 jaar geleden door Mathonius in het onderwerp Blokkade
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Robert Prummel (overleg | bijdragen)
Geen bewerkingssamenvatting
Nieuw kopje aangemaakt: →‎Blokkade
Regel 14: Regel 14:


Een nieuwe overlegpagina, de kruit- en zwavellucht was wel èrg sterk geworden. [[Gebruiker:Robert Prummel|Robert Prummel]] ([[Overleg gebruiker:Robert Prummel#top|overleg]]) 5 okt 2014 19:55 (CEST)
Een nieuwe overlegpagina, de kruit- en zwavellucht was wel èrg sterk geworden. [[Gebruiker:Robert Prummel|Robert Prummel]] ([[Overleg gebruiker:Robert Prummel#top|overleg]]) 5 okt 2014 19:55 (CEST)

== Blokkade ==

Beste Robert, afgelopen nacht deed je op de verwijderlijst enkele zware [[WP:GPA|persoonlijke aanvallen]] richting een medegebruiker en elders twijfelde je openlijk aan [[WP:AGF|iemands intenties]] waar dat onnodig en ongepast was. Ik heb daar, zoals je weet, vanochtend op gereageerd en je gewaarschuwd dat als je op die manier zou doorgaan, dat ''"het geen verrassing [mag] zijn als [je] binnenkort een blokkade [zou] krijgen opgelegd"'' ([[Special:PermanentLink/42214346#Reactie_Matho|hier]]). Naar aanleiding van {{intern|1=title=Overleg_gebruiker:Robert_Prummel&diff=42215290&oldid=42215256|2=deze bewerking}}, waarbij je op dezelfde voet doorgaat als vannacht, iets wat je simpelweg niet kan maken, heb ik je daarom een blokkade opgelegd van 24 uur. Je overlegpagina mag tijdens de blokkade alleen worden gebruikt voor overleg over die blokkade. Aan eventuele meelezers ook het verzoek om even geen nieuwe berichten hier te plaatsen. Met vriendelijke groet, {{Gebruiker:Mathonius/Handtekening}} 5 okt 2014 20:04 (CEST)

Versie van 5 okt 2014 20:04

God, mijn gestorven rode kater

Voor oudere bewerkingen: Zie archief. Robert Prummel (overleg) 13 dec 2011 02:58 (CET)Reageren

Een nieuwe overlegpagina, de kruit- en zwavellucht was wel èrg sterk geworden. Robert Prummel (overleg) 5 okt 2014 19:55 (CEST)Reageren

Blokkade

Beste Robert, afgelopen nacht deed je op de verwijderlijst enkele zware persoonlijke aanvallen richting een medegebruiker en elders twijfelde je openlijk aan iemands intenties waar dat onnodig en ongepast was. Ik heb daar, zoals je weet, vanochtend op gereageerd en je gewaarschuwd dat als je op die manier zou doorgaan, dat "het geen verrassing [mag] zijn als [je] binnenkort een blokkade [zou] krijgen opgelegd" (hier). Naar aanleiding van deze bewerking, waarbij je op dezelfde voet doorgaat als vannacht, iets wat je simpelweg niet kan maken, heb ik je daarom een blokkade opgelegd van 24 uur. Je overlegpagina mag tijdens de blokkade alleen worden gebruikt voor overleg over die blokkade. Aan eventuele meelezers ook het verzoek om even geen nieuwe berichten hier te plaatsen. Met vriendelijke groet, Mathonius 5 okt 2014 20:04 (CEST)Reageren