Overleg gebruiker:JurgenNL: verschil tussen versies

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 9 jaar geleden door Natuur12 in het onderwerp Blokkade voor onbepaalde tijd
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
dringend advies
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 15: Regel 15:
== Onrust ==
== Onrust ==
Dringend verzoek om (zowel voor jezelf als voor het project) de rust te bewaren en je voorlopig niet meer te bemoeien met [[Gebruiker:TBloemink|TBloemink]]. {{Gebruiker:Mathonius/Handtekening}} 25 nov 2014 10:57 (CET)
Dringend verzoek om (zowel voor jezelf als voor het project) de rust te bewaren en je voorlopig niet meer te bemoeien met [[Gebruiker:TBloemink|TBloemink]]. {{Gebruiker:Mathonius/Handtekening}} 25 nov 2014 10:57 (CET)

== Blokkade voor onbepaalde tijd ==

Beste JurgenNL,

Bij deze wil ik je mededelen dat ik je bewerkingsrechten voor onbepaalde tijd heb opgeschort. Enige tijd geleden heeft er [https://meta.wikimedia.org/wiki/Requests_for_comment/Privacy_violation_by_TBloemink_and_JurgenNL dit] incident plaatsgevonden waarna Josq je voor de duur van 1 week geblokkeerd heeft. Her en der heb je geroepen dat je dit wil laten rusten enz enz maar nu zie ik dat je toch weer betrokken partijen [https://commons.wikimedia.org/w/index.php?title=User_talk%3ATrijnstel&diff=140894510&oldid=139335591 in de problemen] probeert te brengen. Je rakelt een uitgepraat iets op waarmee je wederom andere kwaad doet. Je stuurt een email door zonder toestemming die de echte naam van een collega bevatte en je hebt deze collega er op vreselijke wijze ingeluisd want jij weet net zo goed als ik dat je vreselijk bezig bent de boel te beduvelen. Offwiki, onwiki you name it. In het kader van de privacy zal ik daar niet al te veel over uitweiden maar voor nu is het genoeg om te vermelden dat deze gemeenschap daadwerkelijk tegen jouw onbezonnen gedrag beschermd dient te worden. Tussen het laatste blok en nu zijn er ook genoeg andere zaken gebeurt (voornamelijk via IRC) waarbij jij MoiraMoira hebt lastig gevallen. Dit incident is slechts de druppel. Privacy is een groot goed waar we zorgvuldig mee om dienen te gaan.

Met vriendelijke groet, [[Gebruiker:Natuur12|Natuur12]] ([[Overleg gebruiker:Natuur12|overleg]]) 28 nov 2014 19:38 (CET)

Versie van 28 nov 2014 20:38

Veel te vroeg uit het leven getrokken en voor altijd in onze gedachten. Rust in vrede, Diamant.

Maan Deze gebruiker is voorlopig niet actief op Wikipedia ('wikibreak').
laatste bijdragen

Onrust

Dringend verzoek om (zowel voor jezelf als voor het project) de rust te bewaren en je voorlopig niet meer te bemoeien met TBloemink. Mathonius 25 nov 2014 10:57 (CET)Reageren

Blokkade voor onbepaalde tijd

Beste JurgenNL,

Bij deze wil ik je mededelen dat ik je bewerkingsrechten voor onbepaalde tijd heb opgeschort. Enige tijd geleden heeft er dit incident plaatsgevonden waarna Josq je voor de duur van 1 week geblokkeerd heeft. Her en der heb je geroepen dat je dit wil laten rusten enz enz maar nu zie ik dat je toch weer betrokken partijen in de problemen probeert te brengen. Je rakelt een uitgepraat iets op waarmee je wederom andere kwaad doet. Je stuurt een email door zonder toestemming die de echte naam van een collega bevatte en je hebt deze collega er op vreselijke wijze ingeluisd want jij weet net zo goed als ik dat je vreselijk bezig bent de boel te beduvelen. Offwiki, onwiki you name it. In het kader van de privacy zal ik daar niet al te veel over uitweiden maar voor nu is het genoeg om te vermelden dat deze gemeenschap daadwerkelijk tegen jouw onbezonnen gedrag beschermd dient te worden. Tussen het laatste blok en nu zijn er ook genoeg andere zaken gebeurt (voornamelijk via IRC) waarbij jij MoiraMoira hebt lastig gevallen. Dit incident is slechts de druppel. Privacy is een groot goed waar we zorgvuldig mee om dienen te gaan.

Met vriendelijke groet, Natuur12 (overleg) 28 nov 2014 19:38 (CET)Reageren