Symbaloo: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Allemaal luxewoorden voor iets wat feitelijk gewoon een website is
Regel 11: Regel 11:
}}
}}


'''Symbaloo''' is een [[Nederlandse]] cloud-based webapplicatie dat gebruikers in staat stelt webpagina's te organiseren in de vorm van een blokje. Symbaloo werkt in een webbrowser en kan ingesteld worden als startpagina. Hiermee kunnen gebruikers een gepersonaliseerde virtuele desktop aanmaken. Symbaloo gebruikers kunnen op een zogeheten webmix meerdere webpagina's organiseren en deze pagina delen met andere gebruikers.<div>Symbaloo is opgericht in 2007<ref>[http://twinklemagazine.nl/weblog/2007/10/Vergeet_iGoogle,_hier_is_Symbaloo/index.xml Vergeet iGoogle hier is Symbaloo]</ref> in [[Delft]], [[Nederland]] en heeft heeft wereldwijd meer dan 6 miljoen gebruikers.</div>
'''Symbaloo''' is een [[Nederland]]se website die gebruikers in staat stelt webpagina's te organiseren in de vorm van een blokje. Symbaloo-gebruikers kunnen tevens op een zogeheten webmix meerdere webpagina's organiseren en deze pagina delen met andere gebruikers.


Symbaloo is een gratis te gebruiken [[webapplicatie]] en heeft voor scholen en bedrijven een zogeheten premium versie, genaamd Symbaloo Pro.
Symbaloo is opgericht in 2007 in [[Delft]] en heeft wereldwijd meer dan 6 miljoen gebruikers.<ref>[http://twinklemagazine.nl/weblog/2007/10/Vergeet_iGoogle,_hier_is_Symbaloo/index.xml Vergeet iGoogle hier is Symbaloo]</ref> De website is gratis te gebruiken en heeft voor scholen en bedrijven een zogeheten premiumversie, genaamd Symbaloo Pro.


== Externe link ==
== Externe link ==

Versie van 7 jun 2015 10:26

Symbaloo
Logo
Type Startpagina
Taal Meertalig, ook Nederlands
Eigenaar Klaas Lameijer, Sander Vessies, Koen Dantuma,
Opgericht 2007
Status Actief
Link www.symbaloo.com
Portaal  Portaalicoon   Media

Symbaloo is een Nederlandse website die gebruikers in staat stelt webpagina's te organiseren in de vorm van een blokje. Symbaloo-gebruikers kunnen tevens op een zogeheten webmix meerdere webpagina's organiseren en deze pagina delen met andere gebruikers.

Symbaloo is opgericht in 2007 in Delft en heeft wereldwijd meer dan 6 miljoen gebruikers.[1] De website is gratis te gebruiken en heeft voor scholen en bedrijven een zogeheten premiumversie, genaamd Symbaloo Pro.

Externe link