Belangrijkste openbare logboeken

Dit is het gecombineerde logboek van Wikipedia. U kunt de lijst filteren door een specifiek logboektype te selecteren, of de gebruikersnaam (hoofdlettergevoelig) of paginatitel (tevens hoofdlettergevoelig) in te geven.

Logboeken
  • 5 jan 2023 13:46 87.66.6.27 overleg heeft de pagina Carie Cossyns aangemaakt (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Carie Cossyns Woonachtig te Oostakker (Uustakker). Werkachtig te Gent Komt regelmatig met de fiets, maar meer met de auto. Is nogal blond van uiterlijk en doening. Ze is recentelijk 30+ geworden en heeft in één of ander land een wazig licht waargenomen. Er doen geruchten over een mogelijke zwangerschap (van een tweeling) Het kan ook zijn dat dit nog de restanten van de Kerst en Nieuwjaarsweken zijn. Verder kan hier nog aangevuld worden...')
  • 5 jan 2023 13:29 87.66.6.27 overleg heeft de pagina Kris De Nys aangemaakt (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Kris De Nys Woonachtig te Sint Denijs in Zwevegem (Trotste) vader van twee kinderen Eigenaar van 8 fietsen Vernielt regelmatig met opzet de fiets van Tamara, zijn vrouw! Ondertussen ook actief bij Grinta. Grinta is een magazine over, koetjes en kalfjes van de fietserij wereld; Enfin, Kris De Nys heeft een turbulent maar vooral heuvelachtig leven. Deel twee zal geschreven worden door Thomas Van Betsbrugge, woonachtig in de Wilgendreeft 3 te...')