Wikipedia:Arbitragecommissie/Stemlokaal/Verkiezing maart 2022/Voorstelling

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Arbitragecommissieverkiezing maart 2022
Overzicht
Voorstelling
Stemming

Gebruikers die kandidaat willen zijn voor de Arbitragecommissie kunnen dat op deze pagina kenbaar maken tussen 13 maart 2022 12:00 (CET) en 27 maart 2022 13:00 (CEST). De volledige gang van zaken tijdens deze verkiezing leest u hier.

Instructies voor kandidaatstelling 

Volg onderstaande instructies om u kandidaat te stellen.

  1. Als u zich kandidaat wil stellen, verzeker u er dan eerst van dat u aan de voorwaarden voldoet.
  2. Kopieer de volgende tekst en plaats deze onderaan deze pagina (door de pagina te bewerken). Vervang in deze tekst het woord GEBRUIKERSNAAM door uw gebruikersnaam en voeg uw motivatie toe.
    == {{kd|GEBRUIKERSNAAM}} ==
    '''[[Wikipedia:Arbitragecommissie/Stemlokaal/Verkiezing maart 2022/Q&A#GEBRUIKERSNAAM (overleg %7C bijdragen %7C blokkeerlogboek %7C alle logboeken %7C aantal bewerkingen)|Vragen en commentaar]]'''

    ''Plaats hier uw motivatie'' --~~~~
  3. Kopieer de volgende tekst en plaats deze onderaan de pagina voor vraag en antwoord. Vervang ook hier GEBRUIKERSNAAM door uw gebruikersnaam. Het is verstandig deze pagina hierna goed te volgen, zodat u vragen kunt beantwoorden.
    == {{kd|GEBRUIKERSNAAM}} ==
    '''[[Wikipedia:Arbitragecommissie/Stemlokaal/Verkiezing maart 2022/Voorstelling#GEBRUIKERSNAAM (overleg %7C bijdragen %7C blokkeerlogboek %7C alle logboeken %7C aantal bewerkingen)|Toelichting]]'''
    ===Commentaar GEBRUIKERSNAAM===
    ...
    ===Vragen aan GEBRUIKERSNAAM===
    #...

Kandidaten[bewerken | brontekst bewerken]

Vragen en commentaar

Beste leden van de gemeenschap. Na een zeer korte periode als lid van de arbitragecommissie stel ik mij wederom kandidaat voor deze functie. Ondanks het feit dat mijn huidige zitting in de ac van korte duur is, ben ik nog steeds van mening dat ik veel kan bijdragen aan de ac. Ik sta dan ook nog steeds achter mijn motivatie van de verkiezing in januari jongstleden. Ik hoop dat u nog steeds het vertrouwen in mij heeft voor deze functie. Met vriendelijke groet, Phoropter99 ( Overleg) 14 mrt 2022 10:51 (CET)[reageren]

Vragen en commentaar

Beste leden van de gemeenschap,

Waar de Arbitragecommissie na de tussentijdse verkiezingen van januari eindelijk weer volledig bemenst leek te zijn, heeft inmiddels de Arbitragecommissie, gebruikmakend van artikel 3.12, afscheid genomen van een lid en is niet duidelijk of de andere vertrekkende leden voor nog een termijn gaan. Ik denk dat het belangrijk is dat we een complete Arbitragecommissie hebben, maar ook een Arbitragecommissie met voldoende leden die weten hoe de regels luiden waar de Commissie mee aan het werk moet en waar deze te vinden zijn.

Ik loop al dik veertien jaar rond op Wikipedia, heb vier jaar (2014-2018) in de Arbitragecommissie gezeten totdat ik zelf besloot me niet herkiesbaar te stellen. Ik heb daarna een aantal maanden moderator mogen zijn op dit prachtige project en daar met de voeten in de modder ervaren in welke slangenkuil je je begeeft als je je niet alleen met de echt overduidelijke nuweg-jes en het verbergen van wat privacy-schendingen bezighoudt. Het werk in de Arbitragecommissie is mij doorgaans goed bevallen en ik denk dat mijn ervaring, in combinatie met de bereidheid om te zoeken naar een creatieve oplossing, een toegevoegde waarde is voor de Arbitragecommissie. Ik heb er zin in om weer voor een of meerdere jaren deze taak op mij te nemen.

Ik hoop op het vertrouwen van velen van jullie om mij nogmaals in deze functie in te zetten voor Wikipedia.

Als er vragen zijn over mijn kandidatuur, zal ik die morgenavond beantwoorden.

Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 26 mrt 2022 12:00 (CET)[reageren]