Wikipedia:Humor en onzin/Dieudonné de Grotenaam

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Dieudonné de Grotenaam (Bad Sonstwo, Achter-Verweggistan-19??) is een zeer succesvol, gerespecteerd musicus, schrijver, schilder, acteur, theatermaker, architect, wetenschapper, journalist, tv-presentator, bekende Nederlander, Vlaming en algemeen erkend genie. Zijn faam dankt hij voornamelijk aan het feit dat bijna iedere opkomende musicus, schrijver, schilder, acteur, theatermaker, architect, wetenschapper, journalist, tv-presentator, Bekende Nederlander, Vlaming en algemeen erkend genie hem persoonlijk kent, met hem heeft samengewerkt, bij hem heeft gestudeerd of op zijn minst door hem is geïnspireerd.

Zijn naam alleen verheft het aanstormend talent boven de grauwe massa, boven het maaiveld der middelmatigheid door de glans van zijn aanwezigheid die van zijn nobele trekken straalt en verleent hen het Aureool van Eeuwige Roem.

Dieudonné de Grotenaam heeft ook zijn naam en reputatie verbonden aan talloze stichtingen, verenigingen, goede doelen, clubs, actiegroepen, bedrijven, universiteiten en politieke partijen. Hij steunt al hun nobele doelstellingen, mission statements, programma's en merken op onnavolgbare wijze met vele optredens, opdrachten of door bij optredens in media de naam van een der gelukkigen te noemen in een lovende context.