Wikipedia:Wiki Loves Pride

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Wiki Loves Pride is een wereldwijde campagne om Lhbt-gerelateertde inhoud over verschillende Wikimedia-projecten te verbeteren. De activiteiten van Wiki Loves Pride vinden grotendeels plaats in juni en oktober, de maanden waar lhbt-gemeenschappen tradioneel wereldwijd lhbt-geschiedenis en cultuur vieren. De campagne wordt gesteund door Wikimedia LGBT+, een gebruikersgroep die de ontwikkeling van inhoud op Wikimedia-projecten die van belang is voor lhbt-gemeenschappen promoot.

Wiki Loves Pride wordt ondersteund door de Wikimedia LGBT+ User Group

Wiki Loves Pride wordt ondersteund door Wikimedia LGBT+, een Wikimedia gebruikersgroep die de ontwikkeling van inhoud op Wikimedia-projecten die van belang is voor lhbt-gemeenschappen promoot. 2013 diende als een "soft launch", in dit jaar werden projectpagina's en infrastructuur gemaakt voor het organiseren van van toekomstige activiteiten. In 2014 werd de eerste globale Wiki Loves Pride-campagne gehouden. Klik op de volgende links voor meer informatie, deze links verwijzen naar de Engelstalige Wikipedia:

Voeg uw naam toe aan deze lijst van deelnemers op de Engelstalige Wikipedia, als u op de hoogte gehouden wilt worden over zaken betreffende de Wiki Loves Pride.