Bestand:1QIsa b.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(567 × 678 pixels, bestandsgrootte: 138 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving
English: Dead Sea Scroll - part of Isaiah Scroll (Isa 57:17 - 59:9), 1QIsab
Datum before 100 BC
Bron http://www.ao.net/~fmoeller/qb.htm
Auteur uploaded by Daniel.baranek
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 70 jaar of minder is.


Dialog-warning.svg Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten. Merk op dat enkele landen een auteursrechtentermijn hebben die langer is dan 70 jaar: Mexico heeft een termijn van 100 jaar, Jamaica 95 jaar, Colombia 80 jaar, en Guatemala en Samoa 75 jaar. Deze afbeelding kan mogelijk zich niet in het publiek domein bevinden in deze landen, die bovendien niet de regel van de kortere termijn hanteren. Ivoorkust heeft een algemene auteursrechtentermijn van 99 jaar en Honduras 75 jaar, maar zij hanteren wel de regel van de kortere termijn. Auteursrechten kunnen langer berusten op werken gemaakt door Fransen die voor Frankrijk stierven in de Tweede Wereldoorlog (meer informatie), Russen die dienden aan het oostfront van de Tweede Wereldoorlog (bekend als de Grote Patriottische Oorlog in Rusland) en postuum gerehabiliteerde Russen (meer informatie).

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie16 jul 2007 14:59Miniatuurafbeelding voor de versie van 16 jul 2007 om 14:59567 × 678 (138 kB)Daniel Baránek{{Information |Description={{en}}Dead Sea Scroll - part of Isaiah Scroll (Isa 57:17 - 59:9), 1QIsa<sup>b</sup> |Source=[http://www.ao.net/~fmoeller/qb.htm] |Date=before 100 BC |Author=uploaded by ~~~ |Permission={{PD-old}} |other_versions= }}

Dit bestand wordt op de volgende 3 pagina's gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Globaal gebruik van dit bestand bekijken.