Bestand:Alkmaar Packet 7.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Alkmaar_Packet_7.jpg(707 × 529 pixels, bestandsgrootte: 51 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Beschrijving
Nederlands: De Alkmaar Packet 7, varend op de Zaan in Wormer
English: The Alkmaar Packet 7 en route on the Zaan river in Wormer
Datum ca. 1915
date QS:P,+1915-00-00T00:00:00Z/9,P1480,Q5727902
Bron Gemeenteachief Zaanstad
Auteur Onbekend

Licentie

Public domain
Deze afbeelding (of ander mediabestand) bevindt zich in het publiek domein omdat de auteursrechten verlopen zijn en de auteur anoniem is.
Dit heeft betrekking op de Europese Unie en die landen die een auteursrechtentermijn hebben van 70 jaar nadat het werk openbaar werd gemaakt en de auteur diens identiteit nooit geopenbaard heeft.
Belangrijk: Vermeld altijd voor zover mogelijk waar de afbeelding vandaan komt, en verzeker u ervan dat de auteur nooit het auteurschap heeft opgeëist.
Flag of Europe
Warning sign
Noot: In Duitsland en mogelijk in andere landen zijn bepaalde anonieme werken die voor 1 juli 1995 gepubliceerd zijn, auteursrechtelijk beschermd tot 70 jaar na de dood van de auteur. Zie Aktuelle Rechtslage in Deutschland, laatste paragraaf. Gebruik dit sjabloon niet indien de auteur zich publiekelijk geïdentificeerd heeft. Indien het werk anoniem of pseudo-anoniem is (bijvoorbeeld alleen gepubliceerd onder de naam van een bedrijf of organisatie), gebruik dan dit sjabloon alleen voor afbeeldingen die meer dan 70 jaar geleden gepubliceerd zijn. Overweeg voor een werk dat in het Verenigd Koninkrijk openbaar werd gemaakt, het Template:PD-UK-unknown te gebruiken in plaats van dit sjabloon.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie3 dec 2014 14:28Miniatuurafbeelding voor de versie van 3 dec 2014 om 14:28707 × 529 (51 kB)SanderOUser created page with UploadWizard

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: