Bestand:Balduin belle Barbe.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Balduin_belle_Barbe.jpg(344 × 411 pixels, bestandsgrootte: 41 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Beschrijving
English: Baldwin IV of Flanders
Datum
Bron Album du cortége des Comtes de Flandre
Auteur Félix de Vigne

Licentie

Het tweedimensionale kunstwerk afgebeeld op deze afbeelding valt in het publiek domein omdat:
Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 70 jaar of minder is.


Dialog-warning.svg Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten. Merk op dat enkele landen een auteursrechtentermijn hebben die langer is dan 70 jaar: Mexico heeft een termijn van 100 jaar, Jamaica 95 jaar, Colombia 80 jaar, en Guatemala en Samoa 75 jaar. Deze afbeelding kan mogelijk zich niet in het publiek domein bevinden in deze landen, die bovendien niet de regel van de kortere termijn hanteren. Ivoorkust heeft een algemene auteursrechtentermijn van 99 jaar en Honduras 75 jaar, maar zij hanteren wel de regel van de kortere termijn. Auteursrechten kunnen langer berusten op werken gemaakt door Fransen die voor Frankrijk stierven in de Tweede Wereldoorlog (meer informatie), Russen die dienden aan het oostfront van de Tweede Wereldoorlog (bekend als de Grote Patriottische Oorlog in Rusland) en postuum gerehabiliteerde Russen (meer informatie).

Reproducties van het werk kunnen ook worden beschouwd als publiek domein omdat ze geen oorspronkelijk karakter hebben. Dit geldt voor reproducties gemaakt in de Verenigde Staten (zie Bridgeman Art Library v. Corel Corp.), Duitsland en veel andere landen.
{{PD-Art}} template without license parameter: please specify why the underlying work is public domain in both the source country and the United States
(Usage: {{PD-Art|1=|deathyear=''year of author's death''|country=''source country''}}, where parameter #1 can be PD-old-auto, PD-old-auto-1923, PD-old-auto-1996, PD-old-100 or similar. See Commons:Multi-license copyright tags for more information.)

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie10 aug 2010 16:53Miniatuurafbeelding voor de versie van 10 aug 2010 om 16:53344 × 411 (41 kB)Acoma{{Information |Description={{en|1= Baldwin IV of Flanders }} |Source= Album du cortége des Comtes de Flandre |Author=Félix de Vigne |Date=1849 |Permission= |other_versions= }} Category:Baldwin IV of Flanders

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: