Bestand:Example-average-2.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Example-average-2.jpg(200 × 130 pixels, bestandsgrootte: 4 kB, MIME-type: image/jpeg)
Commons-logo.svg

Beschrijving

Voorbeeld van het effect van het gemiddelde nemen van meerdere foto's. Deze afbeelding is het gemiddelde van 250 foto's. Zie ook: nl::Afbeelding:Example-average-1.jpg. Eigen werk. Gemaakt met behulp van gratis en vrij te gebruiken software 'ImageMagick'.

Datum (originele uploaddatum)
Bron Verplaatst vanaf nl.wikipedia naar Commons.
Auteur BenTheWikiMan op de Nederlandstalige Wikipedia

Licentie[bewerken]

Public domain Dit werk vrijgegeven in het publieke domein door de auteur, BenTheWikiMan op de Nederlandstalige Wikipedia. Dit is wereldwijd van toepassing.
In sommige landen is dit wettelijk niet mogelijk; in die gevallen geldt:
BenTheWikiMan staat iedereen toe dit werk voor eender welk doel te gebruiken, zonder enige voorwaarden, tenzij zulke voorwaarden door de wet worden voorgeschreven.

Oorspronkelijk uploadlogboek[bewerken]

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar nl.wikipedia.
  • 2005-02-02 01:16 BenTheWikiMan 200×130×8 (4607 bytes) Voorbeeld van het effect van het gemiddelde nemen van meerdere foto's. Deze afbeelding is het gemiddelde van 250 foto's. Zie ook: [[:Afbeelding:Example-average-1.jpg]]. Eigen werk. Gemaakt met behulp van gratis en vrij te gebruiken software 'ImageMagick'.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie17 mrt 2007 11:09Miniatuurafbeelding voor de versie van 17 mrt 2007 om 11:09200 × 130 (4 kB)SieBot {{Information |Description=Voorbeeld van het effect van het gemiddelde nemen van meerdere foto's. Deze afbeelding is het gemiddelde van 250 foto's. Zie ook: [[:nl::Afbeelding:Example-average-1.jpg]]. Eigen werk. Gemaakt met behulp van gratis en vrij te g

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: