Bestand:Example-average-2.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Example-average-2.jpg(200 × 130 pixels, bestandsgrootte: 4 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Voorbeeld van het effect van het gemiddelde nemen van meerdere foto's. Deze afbeelding is het gemiddelde van 250 foto's. Zie ook: nl::Afbeelding:Example-average-1.jpg. Eigen werk. Gemaakt met behulp van gratis en vrij te gebruiken software 'ImageMagick'.

Datum (originele uploaddatum)
Bron Verplaatst vanaf nl.wikipedia naar Commons.
Auteur BenTheWikiMan op de Nederlandstalige Wikipedia

Licentie

Public domain Dit werk vrijgegeven in het publieke domein door de auteur, BenTheWikiMan op de Nederlandstalige Wikipedia. Dit is wereldwijd van toepassing.
In sommige landen is dit wettelijk niet mogelijk; in die gevallen geldt:
BenTheWikiMan staat iedereen toe dit werk voor eender welk doel te gebruiken, zonder enige voorwaarden, tenzij zulke voorwaarden door de wet worden voorgeschreven.

Oorspronkelijk uploadlogboek

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar nl.wikipedia.
  • 2005-02-02 01:16 BenTheWikiMan 200×130×8 (4607 bytes) Voorbeeld van het effect van het gemiddelde nemen van meerdere foto's. Deze afbeelding is het gemiddelde van 250 foto's. Zie ook: [[:Afbeelding:Example-average-1.jpg]]. Eigen werk. Gemaakt met behulp van gratis en vrij te gebruiken software 'ImageMagick'.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie17 mrt 2007 11:09Miniatuurafbeelding voor de versie van 17 mrt 2007 om 11:09200 × 130 (4 kB)SieBot {{Information |Description=Voorbeeld van het effect van het gemiddelde nemen van meerdere foto's. Deze afbeelding is het gemiddelde van 250 foto's. Zie ook: [[:nl::Afbeelding:Example-average-1.jpg]]. Eigen werk. Gemaakt met behulp van gratis en vrij te g

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: