Bestand:H.P.N. Halberts Watertoren Roermond.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(593 × 771 pixels, bestandsgrootte: 93 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Beschrijving
English: Water tower, Roermond.
Nederlands: Watertoren, Roermond.
Datum 4 May 1901 (publication)
Bron http://libserv.tudelft.nl/tresor/books/Architectuur/De_Opmerker/dvd2/mm0_0008/mm0_013a.jpg
Auteur Anonymous (photographer)

Licentie

Public domain
Deze afbeelding (of ander mediabestand) bevindt zich in het publiek domein omdat de auteursrechten verlopen zijn en de auteur anoniem is.
Dit heeft betrekking op de Europese Unie en die landen die een auteursrechtentermijn hebben van 70 jaar nadat het werk openbaar werd gemaakt en de auteur diens identiteit nooit geopenbaard heeft.
Belangrijk: Vermeld altijd voor zover mogelijk waar de afbeelding vandaan komt, en verzeker u ervan dat de auteur nooit het auteurschap heeft opgeëist.
Flag of Europe
Warning sign
Noot: In Duitsland en mogelijk in andere landen zijn bepaalde anonieme werken die voor 1 juli 1995 gepubliceerd zijn, auteursrechtelijk beschermd tot 70 jaar na de dood van de auteur. Zie Aktuelle Rechtslage in Deutschland, laatste paragraaf. Gebruik dit sjabloon niet indien de auteur zich publiekelijk geïdentificeerd heeft. Indien het werk anoniem of pseudo-anoniem is (bijvoorbeeld alleen gepubliceerd onder de naam van een bedrijf of organisatie), gebruik dan dit sjabloon alleen voor afbeeldingen die meer dan 70 jaar geleden gepubliceerd zijn. Overweeg voor een werk dat in het Verenigd Koninkrijk openbaar werd gemaakt, het Template:PD-UK-unknown te gebruiken in plaats van dit sjabloon.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie21 aug 2008 20:39Miniatuurafbeelding voor de versie van 21 aug 2008 om 20:39593 × 771 (93 kB)Vincent Steenberg{{Information |Description={{en|1=''Water tower, Roermond.''}} {{nl|1=''Watertoren, Roermond.''}} |Source=http://libserv.tudelft.nl/tresor/books/Architectuur/De_Opmerker/dvd2/mm0_0008/mm0_013a.jpg |Author=Anonymous (photographer) |Date=4 May 1901 (publica

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Metadata