Bestand:IveteSangalo.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(426 × 639 pixels, bestandsgrootte: 66 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Ivete Sangalo sings in Florianópolis.

Datum
Bron Flickr
Auteur Raphael Koerich


w:nl:Creative Commons

Naamsvermelding Gelijk delen

Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons-licentie Naamsvermelding-Gelijk delen 2.0 Unported
De gebruiker mag:
  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • Naamsvermelding – U moet de juiste creditering geven, een link naar de licentie verstrekken en aangeven of er wijzigingen zijn aangebracht. U mag dit op elke redelijke manier doen, maar niet op een manier die suggereert dat de licentiegever u of uw gebruik goedkeurt.
  • Gelijk delen – Indien de gebruiker het werk bewerkt kan het daaruit ontstane werk uitsluitend worden verspreid krachtens dezelfde licentie als de onderhavige licentie, een gelijksoortige of een compatible licentie.

Checked copyright icon.svg Deze afbeelding, die oorspronkelijk op Flickr geplaatst is, is gecontroleerd op January 15, 2007 door de moderator of vertrouwde gebruiker Thuresson, die bevestigt dat het destijds beschikbaar was op Flickr onder de genoemde licentie.
Personality rights
Hoewel dit werk onder een vrije licentie valt of in het publiek domein is, kunnen de afgebeelde perso(o)n(en) een beroep doen op hun portretrecht, dat bepaalde beperkingen stelt aan hergebruik, tenzij degene daar toestemming voor geeft. In deze gevallen biedt een schriftelijke toestemming of ander bewijs bescherming tegen claims wegens inbreuk. De uploader kan je helpen deze toestemming te bemachtigen, maar is daar niet toe verplicht. Zie ons algemeen voorbehoud voor meer informatie.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie15 jan 2007 23:26Miniatuurafbeelding voor de versie van 15 jan 2007 om 23:26426 × 639 (66 kB)Thuressonremove watermark
28 jun 2006 20:15Miniatuurafbeelding voor de versie van 28 jun 2006 om 20:15426 × 639 (92 kB)Abu badali~commonswiki{{flickr |flickr_url=http://www.flickr.com/photos/raphaelkoerich/145648055/ |title=Folianopolis 2006 |description='''Ivete Sangalo''' sings in Florianópolis. |photographer_url=http://flickr.com/people/ra

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Metadata