Bestand:Jan Klaassen1.jpg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Jan_Klaassen1.jpg(412 × 541 pixels, bestandsgrootte: 64 kB, MIME-type: image/jpeg)


Beschrijving

Beschrijving
Nederlands: Illustratie van Jan Klaassen.
Datum
Bron Afkomstig uit het boek van J. Schenkman, genaamd: Het leven van Jan Klaassen, verteld aan de Nederlandsche jeugd. Het boek is gepubliceerd in Amsterdam door G. Theod. Bom in 1864.
Auteur Text by Jan Schenkman, illustrations by Bertall
Andere versies



Licentie

Het tweedimensionale kunstwerk afgebeeld op deze afbeelding valt in het publiek domein omdat:
Public domain

De auteur overleed in 1882, dus dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 100 jaar of minder is.


Dit werk bevindt zich in het publiek domein in de Verenigde Staten omdat het gepubliceerd werd (of geregistreerd bij de U.S. Copyright Office) voor 1 januari 1929.

Reproducties van het werk kunnen ook worden beschouwd als publiek domein omdat ze geen oorspronkelijk karakter hebben. Dit geldt voor reproducties gemaakt in de Verenigde Staten (zie Bridgeman Art Library v. Corel Corp.), Duitsland en veel andere landen.

Oorspronkelijk uploadlogboek

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar nl.wikipedia.
  • 2006-05-15 08:15 Tasja 412×541× (65723 bytes) Deze illustratie is afkomstig uit het boek van J. Schenkman, genaamd: Het leven van Jan Klaassen, verteld aan de Nederlandsche jeugd. Het boek is gepubliceerd in Amsterdam door G. Theod. Bom in 1864. Gezien de datum is de illustratie inmiddels rechtenvrij

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie7 okt 2009 14:04Miniatuurafbeelding voor de versie van 7 okt 2009 14:04412 × 541 (64 kB)BotMultichill {{BotMoveToCommons|nl.wikipedia|year={{subst:CURRENTYEAR}}|month={{subst:CURRENTMONTHNAME}}|day={{subst:CURRENTDAY}}}} {{Information |Description={{nl|Deze illustratie is afkomstig uit het boek van J. Schenkman, genaamd: Het leven van Jan Klaassen, vert

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Metadata