Bestand:Linzer-Diplom.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(1.659 × 1.183 pixels, bestandsgrootte: 110 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Beschrijving
English: The Linzer Diplom in which emperor Ferdinand III confirmed in the year 1646 the imperial immediacy of city of Bremen, Germany.
Deutsch: Das Linzer Diplom in dem Kaiser Ferdinand III. im Jahr 1646 die Reichsunmittelbarkeit der Stadt Bremen bestätigt.
Datum
Bron Staatsarchiv Bremen
Auteur Photo taken by the Staatsarchiv Bremen / Document written by emperor Ferdinand III
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
OTRS Wikimedia

Toestemming van de rechthebbenden voor het gebruik van dit werk volgens de op de bestandspagina vermelde licentie is geverifieerd en gearchiveerd via het OTRS-systeem. U hoeft geen toestemming voor gebruik buiten Wikimedia te vragen mits u de licentievoorwaarden naleeft. Gebruikers met een OTRS-account kunnen de mailwisseling op OTRS inzien. Voor bevestiging van deze toestemming kunt u contact opnemen met een van de OTRS-vrijwilligers via deze meldingspagina of u kunt direct contact opnemen met een vrijwilliger.


Link naar het ticket: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2010021510032585

Licentie

Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 100 jaar of minder is.


Dialog-warning.svg Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie6 feb 2010 19:35Miniatuurafbeelding voor de versie van 6 feb 2010 om 19:351.659 × 1.183 (110 kB)Gepardenforellenfischer{{Information |Description={{en|1=The ''Linzer Diplom'' in which emperor Ferdinand III confirmed in the year 1646 the imperial immediacy of city of Bremen, Germany.}} {{de|1=Das ''Linzer Diplom'' in dem Kaiser Ferdinand III. im Jahr 1646 die Reichsunmitte

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: