Bestand:Map of Izu Islands.png

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Map_of_Izu_Islands.png(300 × 400 pixels, bestandsgrootte: 32 kB, MIME-type: image/png)

Commons-logo.svg

Converted to SVG.svg
Deze kaartafbeelding zou opnieuw moeten worden aangemaakt als een SVG-bestand door vectorafbeeldingen te gebruiken. Dit heeft een aantal voordelen; zie Commons:Media for cleanup voor meer informatie. Als er een SVG-formaat van deze afbeelding bestaat, dan deze graag uploaden. Nadat u dit heeft gedaan, gelieve dit sjabloon te vervangen door het sjabloon {{vector version available|nieuwe bestandsnaam.svg}} op deze afbeeldingspagina.

Map of Izu Islands. Created with DEMIS World Map Server.

Public domain
Deze afbeelding bevindt zich in het publiek domein omdat ze afkomstig is van de website http://www.demis.nl/home/pages/Gallery/examples.htm en is vrijgegeven door de copyright-houder. Het is toegestaan om deze kaart te kopiëren, verspreiden en/of aan te passen aangezien ze gebaseerd is op auteursrechtenvrije gegevens van: www.demis.nl. Zie ook toestemmingsemail op de.wp en een verklaring.

Deutsch | English | македонски | Nederlands | slovenščina | +/−

Public domain Dit werk vrijgegeven in het publieke domein door de auteur, www.demis.nl. Dit is wereldwijd van toepassing.
In sommige landen is dit wettelijk niet mogelijk; in die gevallen geldt:
www.demis.nl staat iedereen toe dit werk voor eender welk doel te gebruiken, zonder enige voorwaarden, tenzij zulke voorwaarden door de wet worden voorgeschreven.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie5 okt 2006 15:51Miniatuurafbeelding voor de versie van 5 okt 2006 om 15:51300 × 400 (32 kB)Tdk~commonswikiMap of Izu Islands. Created with DEMIS World Map Server.{{demis-pd}}

Dit bestand wordt op de volgende 4 pagina's gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Globaal gebruik van dit bestand bekijken.