Bestand:Nederlandstaligen in Brussels Hoofdstedelijk Gewest op basis van regionale verkiezingen 7 juni 2009.PNG

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Nederlandstaligen_in_Brussels_Hoofdstedelijk_Gewest_op_basis_van_regionale_verkiezingen_7_juni_2009.PNG(280 × 268 pixels, bestandsgrootte: 7 kB, MIME-type: image/png)


Beschrijving

Beschrijving
Nederlands: Indicatie van het percentage Nederlandstaligen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest op basis van de verkiezingsuitslag van de regionale verkiezingen van 7 juni 2009. Op de kaart wordt het aantal stemmen op Nederlandstalige partijen weergeven als percentage van het totaal aantal geldige stemmen op basis van de officiële verkiezingsuitslag per kieskanton. De in de percentages opgenomen Nederlandstalige partijen zijn sp.a, SLP, N-VA, GROEN!, VLAAMS BELANG, CD&V, Open VLD, Lijst Dedecker, PVDA+, PRO BRUXSEL (Nederlandstalige lijst), B.U.B. (BELG.UNIE).
Datum
Bron Eigen werk
Auteur ProsperS
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
No

Indicatie van het percentage Nederlandstaligen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest op basis van de verkiezingsuitslag van de regionale verkiezingen van 7 juni 2009 per kieskanton:

Kieskanton Anderlecht: 14,98% Kieskanton Brussel: 15,93% Kieskanton Elsene: 7,81% Kieskanton Schaarbeek: 10,65% Kieskanton Sint-Gillis: 8,05% Kieskanton Sint-Jans-Molenbeek: 14,78% Kieskanton Sint-Joost-Ten-Node: 8,56% Kieskanton Ukkel: 6,20%

Licentie

Public domain Ik, de auteursrechthebbende van dit werk, geef dit werk vrij in het publieke domein. Dit is wereldwijd van toepassing.
In sommige landen is dit wettelijk niet mogelijk; in die gevallen geldt:
Ik sta iedereen toe dit werk voor eender welk doel te gebruiken, zonder enige voorwaarden, tenzij zulke voorwaarden door de wet worden voorgeschreven.

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie8 jun 2009 20:54Miniatuurafbeelding voor de versie van 8 jun 2009 20:54280 × 268 (7 kB)ProsperS{{Information |Description={{nl|1=Indicatie van het percentage Nederlandstaligen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest op basis van de verkiezingsuitslag van de regionale verkiezingen van 7 juni 2009. Op de kaart wordt het aantal stemmen op Nederlandstali

Dit bestand wordt op de volgende 2 pagina's gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: