Bestand:Osborne Reynolds.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Osborne_Reynolds.jpg(120 × 159 pixels, bestandsgrootte: 3 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving
Français : Osborne Reynolds
Datum 19e eeuw
date QS:P,+1850-00-00T00:00:00Z/7
Bron Verplaatst vanaf de.wikipedia naar Commons door Stefan Bernd.
Auteur De originele uploader was Robodoc op de Duitstalige Wikipedia

Licentie

Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 70 jaar of minder is.


Dialog-warning.svg Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten. Merk op dat enkele landen een auteursrechtentermijn hebben die langer is dan 70 jaar: Mexico heeft een termijn van 100 jaar, Jamaica 95 jaar, Colombia 80 jaar, en Guatemala en Samoa 75 jaar. Deze afbeelding kan mogelijk zich niet in het publiek domein bevinden in deze landen, die bovendien niet de regel van de kortere termijn hanteren. Ivoorkust heeft een algemene auteursrechtentermijn van 99 jaar en Honduras 75 jaar, maar zij hanteren wel de regel van de kortere termijn. Auteursrechten kunnen langer berusten op werken gemaakt door Fransen die voor Frankrijk stierven in de Tweede Wereldoorlog (meer informatie), Russen die dienden aan het oostfront van de Tweede Wereldoorlog (bekend als de Grote Patriottische Oorlog in Rusland) en postuum gerehabiliteerde Russen (meer informatie).

Oorspronkelijk uploadlogboek

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar de.wikipedia.
  • 2004-07-05 13:54 Robodoc 120×159× (3093 bytes) Osborne Reynolds, englischer Physiker

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie30 jan 2009 18:10Miniatuurafbeelding voor de versie van 30 jan 2009 om 18:10120 × 159 (3 kB)Stefan Bernd{{Information |Description={{en|Osborne Reynolds}} {{fr|Osborne Reynolds}} {{de|Osborne Reynolds}} |Source=Transferred from [http://de.wikipedia.org de.wikipedia]; transfer was sta

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: