Bestand:Samuel van Houten (portrait).jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(2.712 × 3.629 pixels, bestandsgrootte: 1,71 MB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Beschrijving
Nederlands: Kabinet Röell (1894-1897). S. van Houten, minister van Binnenlandse Zaken, van 9 mei 1894 tot 27 juli 1897
Datum Datum onbekend
Unknown date
Bron Nationaal Archief
Auteur Onbekend

Licentie

Public domain
Deze afbeelding (of ander mediabestand) bevindt zich in het publiek domein omdat de auteursrechten verlopen zijn en de auteur anoniem is.
Dit heeft betrekking op de Europese Unie en die landen die een auteursrechtentermijn hebben van 70 jaar nadat het werk openbaar werd gemaakt en de auteur diens identiteit nooit geopenbaard heeft.
Belangrijk: Vermeld altijd voor zover mogelijk waar de afbeelding vandaan komt, en verzeker u ervan dat de auteur nooit het auteurschap heeft opgeëist.
Flag of Europe
Warning sign
Noot: In Duitsland en mogelijk in andere landen zijn bepaalde anonieme werken die voor 1 juli 1995 gepubliceerd zijn, auteursrechtelijk beschermd tot 70 jaar na de dood van de auteur. Zie Aktuelle Rechtslage in Deutschland, laatste paragraaf. Gebruik dit sjabloon niet indien de auteur zich publiekelijk geïdentificeerd heeft. Indien het werk anoniem of pseudo-anoniem is (bijvoorbeeld alleen gepubliceerd onder de naam van een bedrijf of organisatie), gebruik dan dit sjabloon alleen voor afbeeldingen die meer dan 70 jaar geleden gepubliceerd zijn. Overweeg voor een werk dat in het Verenigd Koninkrijk openbaar werd gemaakt, het Template:PD-UK-unknown te gebruiken in plaats van dit sjabloon.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie30 jan 2016 00:27Miniatuurafbeelding voor de versie van 30 jan 2016 om 00:272.712 × 3.629 (1,71 MB)Jan ArkesteijnUser created page with UploadWizard

Dit bestand wordt op de volgende 2 pagina's gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Metadata