Bestand:Wikipedia on Mobile screenshot 2019.png

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Oorspronkelijk bestand(1.080 × 1.618 pixels, bestandsgrootte: 381 kB, MIME-type: image/png)


Beschrijving

Beschrijving
English: Chrome for Android on mobile view showing the main page of mobile Wikipedia.
Datum
Bron Self-taken; derivative work
Auteur Wikimedia Foundation, Mozilla Foundation, and contributors.
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)

Of deze screenshot bevat geen delen of beelden van copyrighted programma's of de auteur heeft het vrijgegeven onder een vrije licentie (welke onder dit bericht zou moeten staan) en daardoor volgt het de licentie rechtlijnen van Wikimedia Commons. Het mag vrijelijk gebruikt worden naargelang de licentie.

De inhoud van dit bestand is onderworpen aan de Mozilla Public License Version 2 (de "Licentie"); u mag dit bestand alleen gebruiken in overeenstemming met de Licentie. U kunt een kopie van de Licentie verkrijgen op:

https://www.mozilla.org/en-US/MPL/2.0/

Software die onder de Licentie wordt gedistribueerd, wordt gedistribueerd op een "AS IS" basis, ZONDER ENIGE VORM VAN GARANTIE, expliciet of impliciet. Zie de Licentie voor de specifieke taal die van toepassing is op de rechten en beperkingen onder de Licentie.

NB: Als het screenshot werk laat zien dat niet een direct resultaat is van de programmacode zelf, zoals tekst of beelden die niet het werk zijn van het programma, moet de licentie van dat werk los geïndiceerd worden.


Trademarked
™ Wikimedia Foundation, Inc.
Dit bestand is (of bevat) een van de officiële logo's of ontwerpen gebruikt door de Wikimedia Foundation of door een van haar projecten. Het gebruik van Wikimedia-logo's en merken is onderworpen aan de Wikimedia trademark policy en de visuele identiteits-richtlijnen, en kan toestemming benodigen.

Deze banner zegt niets over de auteursrechten die van toepassing zijn. Een normale auteursrechten-tag is nodig. Zie Commons:Licensing voor meer informatie. 

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt
Chrome for Android on mobile view showing the Main Page of Mobile Wikipedia.

image/png

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie3 aug 2019 04:18Miniatuurafbeelding voor de versie van 3 aug 2019 04:181.080 × 1.618 (381 kB)NixinovaLog out and crop notification bar.
12 mei 2019 11:58Miniatuurafbeelding voor de versie van 12 mei 2019 11:581.080 × 1.757 (323 kB)VulcanSphere{{Information |Description= {{en|1=Firefox 67 for Android on Tablet mode showing Wikipedia Mobile}} |Source=Self-taken; derivative work |Date= 2019-05-12 |Author={{w|Mozilla Foundation}} and contributors '''Screenshot:''' Vulphere |Permission={{free screenshot|license={{MPL2}}}} {{Wikimedia trademark}} |other_versions= }} Category:Mozilla Firefox Category:Screenshots taken by Vulphere

Geen enkele pagina gebruikt dit bestand.

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: