Naar inhoud springen

Gebruiker:123paars/monobook.css

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Opmerking: na het publiceren is het wellicht nodig uw browsercache te legen om de veranderingen te zien.

  • Firefox / Safari: houd Shift ingedrukt terwijl u:je op Vernieuwen klikt of druk op Ctrl-F5 of Ctrl-R (⌘-Shift-R op een Mac)
  • Google Chrome: druk op Ctrl-Shift-R (⌘-Shift-R op een Mac)
  • Edge: houd Ctrl ingedrukt terwijl u:je op Vernieuwen klikt of druk op Ctrl-F5.
Beste toekomstige lezer, 

Ik wil u erop wijzen dat binnenkort mijn 1ste boek uitkomt genaamd: Rechtop in de wind. Het is een autobiografie en een ervaringsverhaal geschreven door mijzelf. Ik ben zelf ook een scoliose patient van jongs af aan. Dit boek heb ik geschreven voor alle scoliose patienten. De naam Rechtop in de wind is bedacht omdat: "Rechtop" staat voor dat ik vroeger altijd heel rechtop zat vanwege mijn brace dat ik om had om mijn rug te corrigeren en "in de wind" staat voor tegenslagen en tegenwind die de patient kan ervaren tijdens de opgroeiperiode.  

Mijn boek komt waarschijnlijk voor de kerstperiode uit en zal via de digitale wereld te koop zijn. 
Denk hierbij aan de volgende websites: www.bol.com / www.bruna.nl / www.ako.nl, enz.... 

Het boek is zinvol voor zowel geneeskunde studenten tot aan ouders die kinderen hebben met scoliose. Het is een zinvol en gemakkelijk te volgen boek waarin de stappen worden weergegeven die de scoliose patient moet doorlopen, medisch circuit, ervaringen van verschillende therapieen, mijn levensloop, hulpverleners, kunst en tot slot kunt u een zelfgemaakt beeldje kopen dat een kopie is van mijn scoliose rug. 

Ik wens u veel leesplezier met mijn boek. 

Vriendelijke groet van de auteur: 
Marie-Jose van Dijk