Gebruiker:Fuhrer~nlwiki

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Yoooooo!!!!!!

Ik ben nieuw aangemeld en wil graag beheerder worden.


1. Ik heb je pagina verplaatst van "Fuhrer" naar "Gebruiker:Fuhrer". De 'gewone' pagina's zijn voor de 'echte' encyclopedie-artikelen, persoonlijke ontboezemingen horen in Gebruiker:-pagina's (indien over een bepaalde pagina in Overleg:-pagina's)

2. Ik zal je aanvraag om beheerder te worden met Giskart bespreken. Mijn eigen mening is echter voorlopig dat zulks zou moeten zijn voorbehouden aan personen die al wat langer aan WikipediaNL meewerken, en dus aan de ene kant zelf meer bekend zijn met de manier waarop dingen hier werken, aan de andere kant ook ons hebben getoond dat ze zich hier serieus mee willen bezighouden. Andre Engels 12:39 28 jan 2003 (CET)

Welkom bij Wikipedia NL Fuhrer. Blij dat je er zo direct wil invliegen. Als normale gebruiker kan je al zeer veel zaken doen. Beheerder (sysop) zijn geeft u bijkomende mogelijkheden en vooral verantwoordelijkheid tegenover Wikipedia NL. Alle bevoegdheid gaat uit van de gemeenschap. In de huidige omstandigheden geef ik een negatief advies om u nu sysop te maken. Als u over een paar maanden nog actief bent kan ik mogelijk uw kandidatuur steunen. Voor de duidelijkheid; de huidige sysop's beslissen hier niet over maar treden hier enkel op als spreekbuis voor Wikipedia NL in eigen naam. Giskart 00:07 29 jan 2003 (CET)

Van mij ook hartelijk welkom en heel veel plezier hier bij Wikipedia. Je viel een beetje vreemd binnen geloof ik op een kapotte hoofdpagina, maar daar laten we ons plezier niet door vergallen. Vandalisme is in een handomdraai hersteld. Elly 12:46 28 jan 2003 (CET)


Ook welkom van mij. Ik hoop dat je een echte Fuhrer wordt in het creatief schrijven van goede bijdragen. Jcwf