Gebruiker:Inge Habex

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Bosje bloemen.png

Inge Habex is sinds 2004 een wikipediaan. Zij houdt zich op de Nederlandstalige wikipedia bezig met het bijhouden van diverse artikelen, en doet regelmatig actief mee aan het overleg omtrent artikelen.

Aanvankelijk werden zeer veel van de door haar bewerkte artikelen anoniem gedaan, waardoor enkel het IP adres van de machine waarop de bewerking werd gedaan gelogd werd. In een later stadium wordt gepoogd, deze edits alsnog aan haar gebruikersnaam te 'koppelen'. De edits betreffen regelmatig kleine wijzigingen, maar zijn zeer zeker niet hiertoe beperkt. Door op de link 'Bijdragen gebruiker' te klikken kan de lezer een indruk krijgen van de artikelen waar Inge aan heeft bijgedragen. Hieronder bevinden zich bijvoorbeeld ook nieuw aangemaakte artikelen over onderwerpen als wiegendood, stamceltherapie en anthophyta.

In augustus 2004 bleek, dat haar persoonlijke pagina het meest gewenste artikel was op de Nederlandstalige wikipedia terwijl deze pagina nog nauwelijks enige inhoud had. Op 13 augustus 2004 heeft behulpzame gebruiker Michiel1972 een welkomstwoord op de gebruikerspagina gezet, waardoor links naar de gebruikerspagina in ieder geval ergens op uitkwamen, maar normaal gesproken worden dit soort zaken uiteraard op overlegpagina's geschreven en niet op gebruikerspagina's. Om deze reden is er, na overleg op de overlegpagina van Inge, snel en uit de losse hand wat inhoud aan toegevoegd, waarbij werd gepoogd de lezer de indruk te geven, dat hij of zij meer over Inge te weten zou komen. Omdat dit echter expliciet aan het eind van de gebruikerspagina zelf werd vermeld, is het maar de vraag of in deze opzet is geslaagd.

Gelieve overleg met Inge Habex op haar overlegpagina te houden.