Gebruiker:Laudaka

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

De e-mailadressen hieronder zijn voor het laatst bijgewerkt in mei 2011.

Hoi iedereen!

Je kunt me zo contacten[bewerken | brontekst bewerken]

  • Gebruik mijn Overlegpagina.
  • Je kunt me e-mailen met de E-mail gebruiker functie links.
  • Je kunt me direct e-mailen. Mail naar laudaka apenstaartje xs4all punt nl
  • Je kan me ook toevoegen aan je MSN Messenger: laudaka-at-hotmail.com (geen e-mail sturen naar dit adres, is alleen mijn inlognaam bij MSN Messenger)

Wat doe ik zelf in Wikipedia[bewerken | brontekst bewerken]

Na een aantal artikelen behoorlijk in de war geschopt te hebben met ondoordachte aanvullingen heb ik bedacht dat ik veel beter ben in spelfouten verbeteren. Dat is nu dan ook mijn zelfopgelegde taak bij Wikipedia, zowel bij de Nederlandstalige als de Engelstalige. Alleen spelfouten en niks anders, en voorlopig zijn er nog genoeg spelfouten te verbeteren :-) De Engelstalige Wikipedia heeft een typfouten team, wat veelvoorkomende typfouten verbeterd, waar ik ook actief in ben, het Typo Team. Woorden die niet in het woordenboek staan zoals merknamen of namen van nieuwe technologie zijn natuurlijk het leukst om te verbeteren, dat is soms best wel zoeken om daar de goede spelling van te vinden.

Wat ik zo leuk aan Wikipedia vind[bewerken | brontekst bewerken]

Toen ik de Engelse Wikipedia ontdekte vond ik het idee en de filosofie erachter meteen heel sympathiek. Het is zoveel motiverender om mee te helpen aan een encyclopedie waar niet een of ander bedrijf geld aan wil verdienen.

Zelf ben ik echt een type wat zoveel onderwerpen interessant vindt dat het me nooit zou lukken om alles in één leven te lezen wat ik zou willen weten. Maar Wikipedia maakt het mij gemakkelijk want het gaat echt over ALLES :-)

Aantekeningen voor mezelf[bewerken | brontekst bewerken]



WikipediaDit is een gebruikerspagina

Als u deze pagina op een andere website aantreft dan op Wikipedia, bekijkt u een zogenaamde "mirror"-website. Wees u er dan van bewust dat deze pagina verouderd kan zijn en dat de gebruiker die op deze pagina wordt genoemd geen persoonlijke betrokkenheid heeft met enige andere versie van deze pagina dan die op Wikipedia zelf. De oorspronkelijke gebruikerspagina vindt u op Wikipedia.