Gebruiker:Richardkiwi

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springenDeze pagina is beveiligd tegen bewerkenDit is een beveiligde pagina.
Zie ook de overlegpagina.

Taalvaardigheid
nl-N Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
en-N This user has a native understanding of English.
de-1 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf grundlegendem Niveau.
pl-0 Ten użytkownik nie rozumie języka polskiego (albo ma z nim olbrzymie trudności).
zh-0 这位用户不懂或很难理解中文
es-0 Este usuario no tiene ningún conocimiento del español (o lo entiende con mucha dificultad).
Gebruikers per taal
FvD.png
Deze gebruiker is een FvD-aanhanger

Commons File mover.svg
Deze gebruiker is o.a. hernoemer (File mover) op Wikimedia Commons.
High-contrast-document-revert.svg
Deze gebruiker is een terugdraaier (rollback).
92k Deze gebruiker heeft meer dan 92,000 bewerkingen, waarvan 71,000+ op NL-Wikipedia en 25,000+ (25k) op Wikimedia Commons. In de totale tabel worden minder hoge aantallen weergegeven, vandaar dat de rekensom niet klopt ;-)
Male.svg
Deze gebruiker is een cisgender gay man.
INCL Deze gebruiker is een inclusionist.

Metallica logo.png

Welkom op de gebruikerspagina van Richardkiwi

Welcome to the User page of Richardkiwi (for talk: Talk page (overleg))

Goedenavond. Overleg kan op de overlegpagina. Mijn hobby's en andere persoonlijke dingen hou ik momenteel grotendeels voor me (een deel is wel op te maken uit de artikelen en onderwerpen die ik bijhoud), dus hier vooral een overzicht van wat ik doe/deed op Wikipedia en Wikimedia Commons, wellicht staat niet alles wat ik deed hier vermeld.

2007 - 2017 van alles, vooral IP-controle, maar ook aanmaken artikelen, bijhouden artikelen van sporters, etc. Hercontrole nieuwe artikelen (tijdelijk 2010-2015). File mover op Commons en IP-controleur op Commons, uitzoeken van afbeeldingen of dit al of niet rijksmonumenten of gemeentelijke monumenten zijn en afbeeldingen evt. in een lijst plaatsen en/of in een categorie, etc. Lijsten aanmaken op Wikipedia (en foto's nemen) van gemeentelijke monumenten, rijksmonumenten en beelden in diverse dorpen en steden, soms ook aanvulling van al bestaande lemma's. Foto's van bekende Nederlandsers aanvragen en de toestemming doorsturen naar OTRS (vooral krachtsporters en heavymetalartiesten) en lemma's aanmaken, ook "Sterkste Man" en heavymetalmuziek, diverse lemma's.
Zeusmode: sinds (naar schatting) 2014 of 2015 werk ik met de Zeusmode, waarbij ik dp-links kan opsporen en semi-automatische acties kan doen, zoals een blokkadeverzoek.
2017 (eind) Jurylid schrijfwedstrijd Wikipedia Nederlandstalig
2018 - jan t/m nov. IP-controle ('vandalismebestrijding') en diversen
dec. Diversen, meehelpen met teksten voor uitreiking WikiUilen, actief tot zeer actief op Commons. Div. op Wikipedia, Commons linksfixing, allround meehelpen.
2019 - jan: IP-controle, Commons renaming, artikel schrijven (eentje), omschrijvingen invullen op Commons bij de bestanden (nieuw), bijwerken sportartikelen op Wikipedia-NL, broken links fixen, etc.
feb: Commons renaming, invullen omschrijvingen op Commons, diversen kleine bewerkingen
mrt: Korte break, category check, moving files, patrolling (Commons) en diversen (NL-Wikipedia) (overig: wat ik allemaal doe en waar dat is bij mijn bijdragen te zien en ik vermeld dat hier niet meer vanaf 15-3-2019. :-) )Prijzenkastje 2009-2019 (geregistreerd sinds 14 juli 2007)
Commons: Hernoemingen: 3800+ (ca. 6 mei 2019) Ca. 1 mei 2019: Uploads: 1200+ (div. gebr.namen)- WikiNL: markeringen: 235,000+ (ca. 99,000 alleen IP-adressen (10 jaar, april 2009 - april 2019) 3e plaats aller tijden. -
Edits nl: 71,000 ww: 92,000+ (92k) (1 mei 2019) Aantal wikiprojecten bewerkt: ca. 200 10,000+ edits) Upd: Edits Commons: ca. 25,100 + Upd: Commons patrol (markeringen) ca 7,300 (16 apr.) (25e plaats aller tijden, op 26 mrt 2019)


Handige links en dergelijke, intern en extern


Allerlei links!
Pageviews (hoe vaak bekeken?), (laatste 1 of 2 dagen worden niet weergegeven). Handmatig kan men ook gaan naar andere Wiki's en artikelen.
Laatste 150 anonieme ongecontroleerde bijdragen
Laatste ongecontroleerde edits (IP-controle) en andere informatie (Gebruikersportaal)
Artikelen met de meeste 'kijkcijfers', top 1000
Aantal bewerkers per pagina, zowel per ip-adres als ingelogd
Aantal edits wereldwijd, live counter !
Allerlei statistieken, vooral edits, markeringen.
Time-out is mogelijk bij veel bewerkingen. Vul achterin b.v. uw eigen gebruikersnaam in i.p.v. mijn gebruikersnaam
Gebruikers volgens bewerkingen (update 20 maart 2018 door Smile4ever)
Taal: als of dan?
Komma voor 'en'
Smurfenregel - d of t
Auteursrechtenchecker (sites vergelijken)
Hoe vaak is je gebruikerspagina bewerkt, door wie, etc. (mijne klopt niet, van 2007-2014 is verborgen, alleen door mods te zien)
Aantal aangemaakte artikel (uitgebreide modus), vul jouw naam in de URL i.p.v. mijne om de door jouw gestarte artikelen te zien
Gebruikers volgens bewerkingen (zonder bots)
De actuele tijd in Nederland
Help:Gebruik van links
Toplijst markeringen, top 20, laatste 10 jaar (23 april 2009 - 23 april 2019).

Wie langer markeerde dan 10 jaar (zoals ik) staat wat lager en wie vooral andere dingen markeerden. Mijn markeringen zijn er meer dan ARVER, maar nogmaals, ik ben hier al bijna 12 jaar en de lijst is 10 jaar. Plaats 3 is goed genoeg :-) Het gaat niet alleen om de cijfertjes natuurlijk, maar is wel leuk om te zien wat een figuren er maar van alles en nog wat markeerden om hoog in die lijst te staan, die zijn nu 'ontmaskerd', met de kanttekening dat het niet verboden is om van alles en nog wat te markeren. :-) Upd: 2 mei 2019 Als het zo doorgaat (dat het op dezelfde gebruikers neerkomt (los van wat ik niet altijd kan zien (achter de schermen) gaat een keer verkeerd, ik heb het idee nu al)

Toplijst markeringen IPcontrole 23 april 2009 - 23 april 2019.png