Overleg:Australian Open 2017 (mannen)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ongeldige HTML-tags[brontekst bewerken]

Het blijkt dat op dit artikel met enige regelmaat ongeldige HTML-tags worden toegepast. Het artikel verschijnt daarmee in de Categorie:Wikipedia:Pagina's met ongeldige zelfsluitende HTML-tags. In plaats van steeds weer de ongeldige tags te verwijderen kan men er ook voor kiezen om in een keer de juiste tags te gebruiken.

De meest gebruikte onjuiste tags zijn:

  • <sup/> waar </sup> gebruikt dient te worden
  • <s/> of </s/> waar </s> gebruikt dient te worden

Als we met zijn allen de juiste tags gebruiken dan scheelt dat steeds weer een hoop onnodig werk.

Goed idee?

Groet, --RenéV (overleg) 21 jan 2017 10:36 (CET)[reageer]

Hallo RenéV,
Mij was dit ook al opgevallen. De schuldige is een anoniem met steeds wisselend IP-adres beginnend met 2A02:1810:9535:E300 ... Hij maakt ook andere codefouten. Door het steeds veranderende IP-adres is deze persoon niet bereikbaar voor overleg. En hij kijkt kennelijk ook niet naar het bewerkingscommentaar van onze corrigerende maatregelen. Of hij naar deze overlegpagina kijkt, is maar helemaal de vraag. Als het AO-toernooi voorbij is, zal ik de artikelen nog eens op deze aspecten controleren.
@2A02:1810:9535:E300 ... Mocht u deze pagina lezen, dan wil ik u verzoeken om zich bij Wikipedia te registreren. U doet nuttig en bruikbaar werk, maar we kunnen pas met u communiceren als u een vast aanspreekpunt heeft.
Groetjes, Vinkje83 (overleg) 21 jan 2017 14:29 (CET)[reageer]