Overleg:Christian Wulff

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast
  • Bronvermelding "Der Islam gehört zu Deutschland wie das Christen- oder das Judentum" (Bron ?-bouwsteen in de inleiding):

Dat zei hij in Bremen op 03 Oktober 2010 tijdens de aansprak ter gelegenheid van de 20-jaar Duitse-eenheid-viering. (Zie ook Christian Wulff in de Duitstalige WP)

  • Bronvermelding gesprek op 12 december 2011, 18.19 h met BILD-redacteur Kai Diekmann op diens antwoordapparaat:

In de BILD van 26 februari 2014 is de volledige (?, heel lange) tekst van de woorden, die hij destijds naar dhr. Diekmann sprak, weergegeven. www.bild.de

Hasselklaus195.140.123.22 27 feb 2014 16:00 (CET)Reageren

Moi Hasselklaus, dank voor je opmerkingen. Ik heb zijn opmerkingen over de Islam herschreven (de rede stond ook niet helemaal correct weergegeven in het artikel), verplaatst en voorzien van bronvermelding. Het stukje over zijn aftreden heb ik helemaal verwijderd, omdat het dubbelop is. Vreemd dat er om een bron werd gevraagd, terwijl onder het kopje Aftreden dit allemaal inclusief bronvermelding staat weergegeven. --Meerdervoort (overleg) 18 mrt 2014 22:50 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Christian Wulff. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 21 feb 2020 21:39 (CET)Reageren