Overleg:Instituut voor Financieel Onderzoek

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Instituut voor Financieel Onderzoek[brontekst bewerken]

(gekopieerd van hier)

Geachte heer ArjanH,

De Wikipedia-pagina van Instituut voor Financieel Onderzoek voldoet volgens u (nog) niet aan de eisen van Wikipedia. Hierbij een nadere toelichting gevolgd door een voorstel:

Het Instituut doet onafhankelijk onderzoek in brandende landelijke kwesties, zoals recent de Woekerpolis-affaire. Op de Wikipedia-pagina van de Woekerpolis-affaire zagen we een verwijzing naar het Instituut. Vandaar dat we het Instituut nu ook hebben aangemeld bij Wikipedia.

Altijd besluit de opdrachtgevende partij (ministerie, rechtbank, toezichthouder, ...) over al dan niet het bekend maken van de naam van het onderzoeksbureau. Het Instituut is daarin lijdzaam.

Het Instituut noemt op haar pagina bewust niet de namen van de meest vooraanstaande onderzoekers maar noemt slechts de achtergronden teneinde te omschrijven welke onderzoekscompetenties het Instituut heeft. Zonder die preciesering is het een nogal bloedeloos stuk.

Indien die detaillering moet verdwijnen, omdat u dat te commercieel vindt, dat vernemen we dat graag. Dan zouden we kunnen toevoegen: "Het Instituut verricht onafhankelijk onderzoek in alle sectoren van de samenleving, zoals ministeries en gemeenten, de financiële sector en de industrie alsmede grensoverschrijdende onderzoeken en onderzoeken voor rechtbanken en toezichthouders."

Essentieel kenmerk is dat het Instituut altijd onafhankelijk is, waarmee het zich onderscheidt van de grote accountantskantoren, die ook Wikipedia pagina's hebben.

Graag vernemen we uw reactie. Met vriendelijke groet,

Evert-Jan Lammers Voorzitter.(geplaatst via: [1])


  • Geachte heer Lammers, het artikel besteedt uitgebreid aandacht aan de kwaliteiten en achtergronden van de onderzoekers, maar uit het artikel blijkt nog onvoldoende wat het verrichten van bijzonder (financieel) onderzoek precies, of in grote lijnen inhoud. Op dit moment staat er slechts één voorbeeld genoemd van waar uw organisatie zich (ws. onder andere) mee bezig houdt. Hier is dus m.i. nog aanvulling nodig. Namen van onderzoekers zijn in dit kader in principe niet relevant. Met vriendelijke groet, ArjanHoverleg 18 feb 2008 11:53 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Instituut voor Financieel Onderzoek. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 6 nov 2019 03:29 (CET)Reageren