Overleg:James Lonsdale Bryans

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Meestal zijn de bijdragen op [1] meer iets voor een psychiater of een Officier van Justitie maar nu staat er zowaar iets lezenswaardigs en intelligents op.

Het is een rechts-radicale website maar deze ene keer durfde ik het aan om ze te citeren.

Robert Prummel 31 aug 2008 21:05 (CEST)[reageer]

Een forum is géén betrouwbare bron. Je kan aan de informatie zijn gekomen via dit (extreem-rechtse) forum, maar je dient dezelfde bron te citeren dat door het forum werd gebruikt. Daar het forum aan de informatie is gekomen via de National Archives, dient jij die als bron te citeren en niet het forum.
Met vriendelijk groet, Nederduivel 14 sep 2008 23:22 (CEST)[reageer]

Bij het controleren van nieuwe artikelen kwam ik deze pagina tegen. Op de Engelstalige wikipedia wordt z'n naam gespeld met een streepje tussen de twee achternamen: James Lonsdale-Bryans. De externe links op de Engelstalige pagina zijn dan weer verdeeld... Iemand enig idee wat juist is?

Met vriendelijke groet, Den Hieperboree 3 nov 2008 23:00 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op James Lonsdale Bryans. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 6 sep 2017 16:56 (CEST)[reageer]