Overleg:Lijst van koningen van Noorwegen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Even kort:
1) Bedankt voor het vernederlandsen van de namen!
2) Ik had geen links gelegd met paginas van nog niet omschreven koningen - ben terughoudend in maken van "rode links" :)
3) De reden dat de pagina het naam Noorse Monarchen kreeg, was dat er middenin een zweeds/deens/noorse koningin zit - Margareta I Valdemarsdotter van Denemarken.
4) Het was een redelijke brij om de namen uit te zoeken in de laatste periode van de Zweden, omdat er dan 2 verschillende telwijzen zijn. Ik ben niet zeker dat de verandering ivm toegevoegde links nu klopt. Volgens mij is er her en der een gat gevallen... Ben van plan om dat na te lopen als m'n compu weer thuis is. Voor anderen - wees ajb voorzichtig met de I, II, III'een etc.

Noorse 19 jan 2005 14:08 (CET) :)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Lijst van koningen van Noorwegen. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 22 jul 2017 01:49 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Lijst van koningen van Noorwegen. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 7 sep 2017 10:27 (CEST)Reageren