Overleg:Nefilim

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg:Nephilim)

Goedenavond,

Graag wil ik opmerken dat in de essay van Nephilim wordt verwezen naar het boek 2 Peter 2.1.1. en onderin nog een tweede maal(Tartarus). Is de achtergrond hiervan wel geverifieerd, en is dit daadwerkelijk een apocrief geschrift of soms een bron die niet berust op feiten maar op volkswaanzin?

De serpent of gevallen engel(en)waren eveneens uit op de vrouwelijke schoonheid, eveneens God en Adam maar dit om van hun eigen eenzaamheid te bevrijden die het causale is, gekomen uit een kwelling, nl het zelfbewustzijn.

Zo is de intentie van de Slang ontsluierd, de vrouw is oorzaak dat de wederkomst van Jezus Christus aanstaande zal zijn.

Terug op mijn eigen vraag: kunt u de vermelde bron en het kunnen verifieren ervan plausibel maken, zodat het omineuze aspect voor naamgenoten en mogelijk onterecht vervolgde mensen zich kunnen beroepen op deze bron om alles in de juiste proporties te kunnen blijven zien, en de mogelijkheid hebben dit te doorgronden?

Terugzetten naar versie 13 jun 2008 18:57 Peet777[brontekst bewerken]

Bij het markeren als gecontroleerd heb, te overijverig, gekozen voor ongedaan maken. Ik heb de laatste versie weer teruggezet.