Overleg:Pedro Joaquín Francés Sanjuán

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Nlkalwien

Kan niets over deze persoon vinden op het web. Links iemand?--EdwinB 8 aug 2006 16:03 (CEST)Reageren

Wat hier vermeld is, moet niet dwingend in Google opgelijst zijn. :-))) Misschien moet jij even wachten tot Google deze bijdrag oplijst. ;-)
De Curriculum vita en zijn composities zijn in de bijdrage gedocumenteerd. Wat is precies jouw vraag?
groetjes - --Nlkalwien 8 aug 2006 16:53 (CEST)Reageren
Heb inmiddels wel wat gevonden (google.es), blijf ik me afvragen of hij het vermelden wel waard is hier. Op - http://es.wikipedia.org/wiki/Categor%C3%ADa:Compositores_de_Espa%C3%B1a - staat hij ook (nog ?) niet vermeld..... vandaar. Groetuh, --EdwinB 22 aug 2006 08:10 (CEST)Reageren
Op het gebied van de HaFa-orkesten en de componisten is weinig op het internet de vinden, allhowel vooral in België en Nederland meestal in iedere dorp tenminste een orkest (harmonie of fanfare of brassband) te vinden is. Het geven provincies in Nederland en België die zijn trots erop het Mekka van de blaasmuziek te zijn. All die zich op dit gebied bezig houden hebben meestal weinig tot helemaal geen informatiebronnen. Om dat te beeindigen, ja ten minste te verbeteren, plaats ik mijn bijdragen hier op deze wikipedia. Ik ben meer dan 35 jaren op dit terrein international bezig en heb een grote bibliotheek.
Vele harmonie- en fanfareorkesten heben een verbinding tot de banda's in de regio van Valencia of met de Spaanse muziek, en voor de niet weinig potentieële geïnteresseerden in het Nederlandse taalgebied zijn de bijdragen bestemt. Kijk op de programmas van de orkesten.
Mij is het heel bewusst, dat jij op de wikipedia helemaal weinig bijdragen vind uit dit genre, dat moet gewijzigd worden en dat is het doel voor mij. En dat is de grond, dat jij op [[1]] tot nu meer bijdragen over Finse, Japanse, Zweedse en Spaanse HaFa-componisten vind als op verschillende andere landelijke wikipedia's. Voor mij is dat een teken van kwaliteit(sverbetering). Verglijk het omvang en de kwaliteit van de bijdragen van de Spaanse of Japanse componisten met de bijdragen voor dezelfde componisten op http://es.wikipedia.org of http://jp.wikipedia.org.
Verder veel vreugde met wikipedia en een heel mooie dag wens ik jouw!
--Nlkalwien 24 aug 2006 07:43 (CEST)Reageren