Overleg:Roses (Spanje)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Er was even wat onduidelijkheid over de vraag of we moeten spreken van de Oorlog van de Quadruple Alliantie of van het Viervoudig Verbond. Ik heb intussen een pagina aangemaakt over de "Oorlog van de Quadruple Alliantie". Bij het kiezen voor deze benaming heb ik me o.a. gebaseerd op Winkler Prins, Grote Wereldgeschiedenis, deel 4 (Amsterdam - Brussel, 1976).

Visserij, haven[brontekst bewerken]

Je zou nog iets over de visserij kunnen toevoegen. De vissersvloot van Rosas is dacht ik relatief groot (grootste van de Costa Brava?). Het binnenlopen en lossen van de vissersboten is ook een dagelijkse toeristische attractie. Is de zee al leeg gevist? Wordt er schade aan de natuur aangericht? Van de koraalriffen is al lange tijd niet veel meer over...

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Roses. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 28 okt 2019 15:58 (CET)Reageren