Overleg:Subulata (spel)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Jijbent.nl en de auteur van het spel hebben expliciet toestemming gegeven voor plaatsing op Wikipedia en zijn op de hoogte van het feit dat het dan vrij te gebruiken wordt. Eventueel kun je contact opnemen met:

  • De eigenaar van jijbent.nl, Bram Schoonhoven, bram AT jijbent.nl
  • De auteur van Subulata, Corné van Moorsel, jijbent AT cwali.com

Disclaimer[brontekst bewerken]

Dit artikel is overgenomen van www.jijbent.nl. De eigenaar van deze website heeft expliciteit toestemming gegeven voor het plaatsen van dit artikel op Wikipedia. Het gedeelte over strategie is door hen overgenomen met toestemming van www.spelmagazijn.nl.

Dit spel is ontwikkeld door Corné van Moorsel van uitgeverij Cwali. Op het spel rust copyright. Neem geen zaken over zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Dit artikel is geplaatst met hun uitdrukkelijke toestemming.

Verwijderingsnominatie van o.a. Afbeelding:Subulata1.gif[brontekst bewerken]

Eén of meerdere afbeeldingen die gebruikt worden op deze pagina of overlegpagina, zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Afbeelding:Subulata1.gif, Afbeelding:Subulata2.gif, Afbeelding:Subulata3.gif en Afbeelding:Subulata4.gif, zie Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20090830. --E85Bot 31 aug 2009 03:04 (CEST)[reageer]