Overleg:Teksteditor

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Wat puntjes die misschien de aandacht verdienen:

  • Het lijkt mij dat de lijst extra mogelijkheden nu lang genoeg is; hij zou ook wel korter mogen. Misschien moet er gekeken worden of de belangrijkste eigenschappen hieruit gedestilleerd kunnen worden.
  • Ik heb de externe links naar HotHTML en XMLSpy verwijderd. De eerste lijkt me meer een HTML-editor; de tweede misschien ook wel, weet ik niet, maar Wikipedia is in elk geval geen startpagina.

Oliphaunt 11 okt 2005 12:16 (CEST)

Lijstje[bewerken]

Dit is zo'n typisch lijstje om een hoofdartikel vol te spammen met tientallen (onbelangrijke) editors. Ik heb het proberen te reduceren naar enkele populaire editors of standaardeditors op populaire systemen...

Maar misschien moeten we ergens een analoog als en:List of text editors aanleggen, zodat men evt. ook andere editors die een artikeltje hebben kunnen vermelden (zonder hoofdartikel te vervuilen). Want anders wordt het inderdaad een probleem voor die mensen die de artikels van de kleine editors willen "ontwezen"... ? --LimoWreck 16 jan 2008 19:07 (CET)

Lijkt me een goed idee, LimoWreck. Want nu worden dat opeens ook weer weespagina's, die minder populaire editors. Dat was ook de reden dat ik die jEdit erbij had gezet. Ik had toen al dezelfde gedachte, maar twijfelde nog een beetje, omdat het artikel verder toch niet zoveel body heeft, en het lijstje niet zo lang is (in vergelijking tot bijv. personen geboren in een bepaalde plaats). Het lijkt me iig wel handig dat ze ergens staan (voor zover er lemma's over zijn dus). Groet, Forrestjunky 16 jan 2008 19:36 (CET)