Overleg gebruiker:62.131.53.125/Archief1

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 18 jaar geleden door Christoffel K in het onderwerp Linkspammen

Ik las ergens uw vraag waarom de link naar aidsenhiv.nl verwijderd is.
Het algemene beleid is om het opnemen van externe links zoveel mogelijk te beperken. We zijn een encyclopedie en geen startpagina oid. Als ze al opgenomen worden zijn de criteria: is het aanvullend, is het objectief, is er een gerede kans dat de site blijft bestaan, enz. Dat is uiteraard niet altijd even eenduidig te bepalen. Wat positief bijdraagt is b.v. of een site onderhouden wordt door een gevestigde organisatie (een gemeente, museum, univ.instituut met gevestigde naam, enz.). Sites waarvan we de indruk hebben dat die door of namens slechts een persoon worden onderhouden worden in principe geweerd.

In het onderhavige geval geldt dat achter soa.nl wel een organisatie staat, achter aidsenhiv.nl naar ons oordeel niet (de toevoeging "X" geeft dat aan).

Dit beleid impliceert uiteraard geen kwalificatie over de inhoud van de site. RonaldB 1 sep 2005 12:13 (CEST)Reageren

Enkele tips voor de site[brontekst bewerken]

Heb wat research gedaan betr uw site. Heb nav daarvan de volgende suggesties.

  • Haal de naam "X" (2 x op de homepage) weg. Stop dat ergens in een about of collofoon. Bij bezoekers wekt zo een vermelding niet direct vertrouwen.
  • De site is voorzover ik kan nagaan niet geindexeerd door Google. De reden ligt volgens mij in het menu (iets van milonic naar ik uit de source begrepen heb). Een crawler kan daar ws niet mee omgaan. Advies: voeg een sitemap toe die direct met een <a href=.....> link vanaf de homepage bereikbaar is. Zet op die sitemap uitsluitend platte html links.
  • Meld de site aan op DMOZ.org en eventueel een van de dochters van startpagina.nl

Als dat gebeurd is, gaat de rest vanzelf.

Overigens dat pjetter de link weer heeft teruggezet, zegt nog niet alles. Er wordt zeer uiteenlopend gedacht over de wenselijkheid van dit soort links. RonaldB 2 sep 2005 00:47 (CEST)Reageren

Linkspammen[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, het blijven toevoegen van ongewenste links kan een blokkade van je IP-adres teweegbrengen. Ik raad je daarom aan geen links meer naar aidsenhiv.nl te plaatsen onder onze artikelen. Christoffel 16 nov 2005 00:39 (CET)Reageren