Overleg gebruiker:81.164.230.206

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 19 jaar geleden door Waerth

Beste onbekende. Hartelijk welkom bij Wikipedia. Ik hoop dat je hier net zoveel plezier zult beleven als ik, en zou je willen aanraden om je te registreren als gebruiker. Dat maakt de communicatie ook wat gemakkelijker.

Ik zag dat je aan mijn Overleg-pagina het volgende had toegevoegd: "Hallo Muijz, gelieve af de artikels over Belgische plaatsjes te blijven, je hebt er toch nog nooit van gehoord." Nu is het inderdaad zo dat ik niet van Drongen en van Baarle (Drongen) had gehoord. Dat vind ik persoonlijk ook 1 van de leuke aspecten van Wikipedia; je leert er ook van. Maar ik hoef die gehuchten niet te kennen om te weten dat een autodealer niet echt een bezienswaardigheid is. ;-)
Nogmaals hartelijk welkom. Muijz 7 aug 2004 16:52 (CEST)Reageren

Dank u wel omdat u het zo ziet.

Ik begrijp je reactie, maar ik wou dat er gewoon opzetten omdat er toch wel echt indrukwekkende machines in die garage staan. Maar goed, ik laat het voor wat het is en wens jou ook nog veel succes.

Beste ..., ik zag uw vraag in de zandbak. Een link naar een geüploade afbeelding kunt u invoegen dmv [[Afbeelding:NAAMAFBEELDING]]. Om afbeeldingen te kunnen uploaden moet een inlognaam aanmaken. Groeten, RonaldW 8 aug 2004 11:27 (CEST)Reageren

Beste anonieme gebruikere. Het was een beetje onvriendelijk om van gebruiker:Muijz te vragen om van pagina's af te blijven. Het is namelijk zo dat iedereen veranderingen kan en mag aanbrengen, mits geen onzin. Waerth 8 aug 2004 12:02 (CEST)Reageren