Overleg gebruiker:Eissink

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Blokkade wegens privacyschending[brontekst bewerken]

Beste Eissink,

Vanwege een combinatie van getier en gescheld na de vandaag opgelegde blokkade en een privacyschending heb ik je blokkade omgezet naar een van onbepaalde tijd. Waarbij de privacyschending vanzelfsprekend de doorslaggevende factor is om over te gaan tot een blokkade van onbepaalde tijd. De richtlijnen voor moderatoren geven privacyschending expliciet als voorbeeld voor een feit waarvoor een blokkade voor onbepaalde tijd opgelegd kan worden. Je kan beroep aantekenen tegen deze blokkade bij de Arbitragecommissie.

Met vriendelijke groet,

Natuur12 (overleg) 13 sep 2019 09:52 (CEST)

Bericht van de Arbitragecommissie[brontekst bewerken]

Beste Eissink, de Arbitragecommissie heeft besloten de door jou ingediende zaak in behandeling te nemen. Meer informatie vind je op de zaakpagina.

De Arbitragecommissie, 2 okt 2019 23:50 (CEST)

Beste Eissink,

De Arbitragecommissie heeft uitspraak gedaan de door jou ingediende zaak. De uitspraak kun je vinden op de zaakpagina.

De Arbitragecommissie, 4 nov 2019 16:48 (CET)

Een werkelijk belachelijke uitspraak, ik heb het eerder gezegd, we missen de massa om een serieuze arbcom te kunnen kiezen. Eissink, een jaar wachten is shit, hopelijk dat je daarna toch ergens nog energie vindt. Peter b (overleg) 4 nov 2019 18:04 (CET)

Mocht er in september inderdaad een verzoek tot deblokkade komen, dan wil ik gaarne verwijzen naar het overleg op deze pagina, waarbij iedereen uitgescholden wordt die het met Eissink niet eens is. Hij beweert zelfs out of the blue dat mijn haat naar hem bij iedereen bekend is. Waar hij dat vandaan haalt is mij een raadsel, maar inmiddels is mijn geduld inderdaad wel richting haat aan het gaan. Dat dan weer wel. Edoderoo (overleg) 17 jun 2020 16:39 (CEST)

Misschien moeten we niet hier reacties gaan geven op deze uitspraak, niet voor én niet tegen. Hier kan Jürgen niet reageren, zoals de uitspraak laat lezen, dus als je hem een bericht wilt sturen doe dat dan op commons:User_talk:Eissink of wikidata:User_talk:Eissink, waar hij actief is. - Tengwa osse.svgTengwa rómen.svgTengwa osse.svgTengwa óre.svg - (Gebruiker - Overleg) 17 jun 2020 18:00 (CEST)