Overleg gebruiker:Jürgen Eissink

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Weerenbrug[bewerken]

Jürgen, dank voor al je wijzigingen/aanvullingen op dit artikel. Ik wou er vanochtend mee verder gaan, maar zag al dat het goed opgeknapt is. Weet je nog hoe je aan de naam van de architect bent gekomen, ik heb me het stompus gezocht, nogmaals dankCeescamel (overleg) 28 jun 2019 12:07 (CEST)

Het viel me op dat de naam Weerenbrug relatief weinig voorkwam in berichten van voor pak 'm beet 2000, dus toen ben ik gaan zoeken op "tweede brug", "nieuwe brug", "brug over de ringvaart" bij Zwanenburg etc., en toen kwam er meer informatie boven. De architect noemt de naam Weerenbrug niet. Het komt altijd op de zoeksleutels aan.
Overigens word ik langzaam helemaal niet goed van de TBP-discussie. Misschien kun je daar ook nog even wat inbrengen. Jürgen Eissink (overleg) 28 jun 2019 12:12 (CEST).
Het was overigens interessant om eens een beetje in de besluitvormingsgeschiedenis van zo'n brug te duiken, dus bedankt voor de aanleiding. Helaas heb ik niet kunnen achterhalen wat de brug heeft gekost – zie jij daar nog een mogelijkheid toe, Ceescamel? Jürgen Eissink (overleg) 28 jun 2019 12:34 (CEST).
Ik heb al eerder aangegeven, dat de enige pagina die op Wikipedia verwijderd zou moeten worden is de TBP-pagina. Die pagina hangt van POV aan elkaar en staat in wezen dwars op het streven, "Voel je vrij en ga je gang". Dat is bij sommigen langzaam verworden tot "Pleeg zelfcensuur en voeg aub niets meer toe". In alle bronnen of encyclopedieën staan fouten, de mens is niet perfect. Daaruit vloeit hier een soort administratieve angstcultuur uit, die overigens overal opgang doet, want aan angst valt te verdienen (geld of "eer"). En tot slot; het is altijd makkelijker commentaar te hebben op andermans werk, dat zelf iets aan te maken. Voor wat betreft deze brug; ik fietste in het verleden regelmatig de ringvaart rond, kon dat een tijdje niet en toen ineens lag deze wat vreemde brug er. Het eerste dat me destijds opviel, waren die korte armpjes, nu ik er van de zijkant tegen aankeek, viel dat mee, die korte armpjes ontstaan door de scheve manier van bevestiging. Mijn natuurkunde liet me toen al in de steek, maar zijn volgens mij bij deze manier van hijsen en laten zakken veel grotere krachten nodig dan bv bij de Sloterdijkbrug (een normale ophaalbrug). Tegenwoordig is het echter vaker andersom, ik fiets ergens naar toen om iets de verifiëren en zie dat iets er niet meer is (monumenten zijn verdwenen).Ceescamel (overleg) 28 jun 2019 13:06 (CEST)

Niet ongedaan gemaakt[bewerken]

Dag Jürgen. Dit was niet bedoeld als ongedaan maken, hoor. Maar het was handiger om eerst op "ongedaan maken" te klikken en daarna, voordat ik opsloeg, "wiu" door "ne" te vervangen en de datum aan te passen. Mvg, ErikvanB (overleg) 29 jun 2019 03:04 (CEST)

Ik had het net door, ErikvanB, is prima. Jürgen Eissink (overleg) 29 jun 2019 03:08 (CEST).

Blokkadeverzoek[bewerken]

Zie hier. Natuur12 (overleg) 29 jun 2019 17:30 (CEST)

Theissling[bewerken]

Dank, Jürgen. Ik was hem niet tegengekomen als Louis, maar je hebt gelijk. De Spaanse+Bretonse pagina is naar Ludwig, en in de Engelse en Franse lijst van staat hij als Ludwig. Goede oplossing. Bedankt voor je bewerkingen, veel mooier zo! Kwit32

Bedankt![bewerken]

Bedankt voor je moeite om er even een nieuw berichtje van te maken, zo kan men makkelijker zien dat er een nieuwe interactie is :) fijne avond/nacht! DutchTom (overleg) 2 jul 2019 00:37 (CEST)

Geen probleem. Jürgen Eissink (overleg) 2 jul 2019 00:40 (CEST).

Jan de Boodt[bewerken]

Beste Jurgen, Ik las uw discussie met Natuur 12 en apprecieer uw tussenkomst. Wat deze gebruiker er toe gebracht heeft dit artikel, dat me behoorlijk lijkt en informatief, onvoldoende te vinden, is me een raadsel. De gegrondheid van zijn argumenten ontgaat me volledig. Ik ben altijd open voor alle discussie of wijzigingen, maar het moet toch een beetje logica hebben. Nochtans, neem me niet kwalikjk, ik heb de 'bron' en de 'literatuur' weer geplaatst zoals het er voordien stond. Ik heb dit veel liever in grotere en veel leesbaarder karakters dan als 'references'. met hartelijke groeten, Andries Van den Abeele (overleg) 3 jul 2019 09:39 (CEST)