Overleg gebruiker:Paul Brussel

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Alle pagina's die met Overleg gebruiker:Paul Brussel/Archief beginnen

Hugo Klynstra[bewerken]

Is dit iets voor jou om er een lemma over te schrijven? Hij lijkt mij in zoverre E wegens de manier waarop hij zijn adellijke en koninklijke titel vergaard heeft, lijkt mij. De rechtszaken kunnen dan meteen in de tekst verwerkt worden. In elk geval denk ik dat jij de aangewezen persoon bent om er een lemma van te maken (hier). mvg. Happytravels (overleg) 28 feb 2018 10:43 (CET)

Beste HT, dank voor de signalering. Het lijkt me het beste dit in te passen in het lemma De Bourbon de Parme. Daar zal ik me mee bezighouden. Groet van Paul Brussel (overleg) 28 feb 2018 11:12 (CET)
Ook goed hoor! Hartelijk dank! Happytravels (overleg) 28 feb 2018 11:48 (CET)
Uitgevoerd Uitgevoerd - Paul Brussel (overleg) 28 feb 2018 12:05 (CET)
Nogmaals dank! Mocht je de integrale tekst van de uitspraak nog eens voor jezelf willen nalezen: hier. Wel eerst een kopje koffie zetten :) Happytravels (overleg) 28 feb 2018 18:43 (CET)
Die had ik inmiddels inderdaad al gelezen. Paul Brussel (overleg) 28 feb 2018 19:02 (CET)

Beste Paul Brussel. Blijkbaar verschillen we van mening ver het al of niet plaatsen van mijn aanvulling mbt het Huis Bourbon Parma. Ik blijf daar echter aan vast houden, ook na overleg met anderen. Laat het dus aub staan!


Vincent Loosjes[bewerken]

Misschien ben ik te gemakkelijk overgegaan tot het op Commons plaatsen van het portret — ik vond het bij Europeana, met een dode link, maar het komt van Teylers', alhier. Als het wordt verwijderd, dan mijn excuses, maar in elk geval is er een portret van de man (ook, zoals je ongetwijfeld hebt gezien, in een groepszetting, als Weeshuis-voorzitter). Groet, Jürgen Eissink (overleg) 28 feb 2018 15:02 (CET).

Nee, hoor: het portret is zeker rechtenvrij, dus helemaal in orde. En bedankt natuurlijk! Groet van Paul Brussel (overleg) 28 feb 2018 15:20 (CET)

Helma van Lierop-Debrauwer[bewerken]

Beste Paul Brussel, ik was bezig het wikidata-lemma aan te maken voor het artikel over Helma van Lierop-Debrauwer. Ik vroeg me daarbij af of jij misschien weet of Van Lierop of juist Debrauwer haar geboortenaam is? (Ik kan dat in een van de gebruikte bronnen niet terugvinden) Groet, Ecritures (overleg) 28 feb 2018 22:45 (CET)

Normaliter ben ik tegen het opnemen van vrouwen onder de naam van hun man, maar hier blijkt dat zij alleen onder die naam gepubliceerd heeft en bekend staat. Vandaar mijn (ongebruikelijke) keuze. Paul Brussel (overleg) 28 feb 2018 22:52 (CET)
Dat viel mij inderdaad ook op: ik heb dan ook niet het voornemen om haar naam aan te passen in het artikel. We gebruiken volgens onze eigen regels immers de naam waaronder de persoon bekend staat. Ik wilde eigenlijk simpelweg haar geboortenaam op wikidata toevoegen. Ik ontcijfer uit jouw reactie dat Debrauwer haar geboortenaam is. Ik zal die informatie aan wikidata toevoegen. Groet, Ecritures (overleg) 28 feb 2018 22:59 (CET)

Voornamen bij rijksgravin d'Oultremont de Wégimont[bewerken]

Zou ik je nog een keer mogen lastigvallen? (hier). Alvast bedankt! Happytravels (overleg) 6 mrt 2018 10:47 (CET)

Daar zal ik naar kijken maar ik vertrouw Bas Dudok van Heel eerlijk gezegd volkomen. Paul Brussel (overleg) 6 mrt 2018 11:33 (CET) PS: ik zie dat ik zelf aan dat artikel had bijgedragen maar dat het niet meer op mijn volglijst stond. Voor deze vraag dien ik het Nederland's Adelsboek, Koch, Van Ditzhuyzen en Van Heel opnieuw te raadplegen - dat zal dus weekendwerk worden. Paul Brussel (overleg) 7 mrt 2018 01:12 (CET)

De Bourbon de Parme[bewerken]

Beste Paul Brussel. Blijkbaar verschillen we van mening ver het al of niet plaatsen van mijn aanvulling mbt het Huis Bourbon Parma. Ik blijf daar echter aan vast houden, ook na overleg met anderen. Laat het dus aub staan!

Er is een afzonderlijk lemma over dat 'huis' (en daar staat de betreffende informatie al); en de toegevoegde informatie gaat over het 'huis' en niet over Carlos dus ik heb het maar weer voor de zoveelste keer verwijderd. Paul Brussel (overleg) 6 mrt 2018 15:08 (CET)

overschrijving[bewerken]

Ik had per ongeluk jou bijdrage overschreven in de kroeg zag ik, excuus. Ik kreeg met de visuele editor een 'editorconflict' en de melding dat de editor het had opgelost, maar blijkbaar door jouw bijdrage niet te plaatsen. Hannolans (overleg) 9 mrt 2018 18:17 (CET)

Geen probleem natuurlijk! Ik dacht al wel zoiets.

Sterretjes[bewerken]

Beste Paul Brussel,

Dank je voor dit compliment. Het was er me niet om te doen, maar ik stel het zeker op prijs. Ik kwam hierdoor er achter dat er aan de Lijst van gemeentelijke monumenten in Rotterdam Centrum een paar plaatjes ontbreken. Als het weer weer beter is ga ik daaraan wat doen. Groet, Magere Hein (overleg) 10 mrt 2018 21:04 (CET)

Jean François van Royen[bewerken]

Ik zie, dat je mijn vraag van een paar weken geleden naar het lemma Jean François van Royen hebt verwijderd. Dat is wel het slechtste antwoord dat je had kunnen geven, hoewel het op een bepaalde manier ook verhelderend is. Verwijderen gaat je beter af dan scheppen, dat is gebleken.

Ik vraag je opnieuw, om je prachtartikel nu snel te schrijven of anders het mede door jouw toedoen verwijderde lemma terug te plaatsen. Aan je beschikbare tijd kan het niet liggen, want ik zie je nog steeds je overal met alles en iedereen in Wikipedia bemoeien. Henk van Haandel (overleg) 19 mrt 2018 17:25 (CET)

Aan dat artikel wordt nog steeds gewerkt, zoals ik je heb laten weten. Bovendien krijg ik pas morgen de laatste nodige literatuur in huis. (En nee: dat lemma kan niet teruggeplaatst worden, zoals bekend is vanwege de verwijderreden.) Paul Brussel (overleg) 19 mrt 2018 17:35 (CET)
Kennelijk ken je het verschil niet tussen verwijderen en archiveren Van Haandel. Het is tamelijk stuitend dat je hier luidkeels mensen op hun nummer komt zetten, terwijl je nog steeds geen enkel excuus hebt gemaakt voor je valse beschuldiging dat het artikel Jean François van Royen "in nacht en nevel"(sic!) leek te zijn verdwenen. Gouwenaar (overleg) 19 mrt 2018 19:29 (CET)

Jacques Presser[bewerken]

Soms denk ik specifiek aan jou, Paul. Gek, hè? Dit was naar aanleiding van een toevoeging van mijn anonieme voorganger. Echt een onderwerp voor jou, me dunkt. Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 22 mrt 2018 20:44 (CET)

Dat is veel te gek, ErikvanB! Nu 'moet' ik me daar ook weer in verdiepen - maar goed, dat zal ik trachten te doen. Als altijd waarderende groet van Paul Brussel (overleg) 22 mrt 2018 21:25 (CET)