Overleg gebruiker:Paul Brussel

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Pagina's die met Overleg gebruiker:Paul Brussel/Archief beginnen


Enghuizen[bewerken]

Wat was er onjuist aan mijn toevoeging Boerderijen aan Enghuizen (Hummelo)? Pimvantend (overleg) 7 nov 2018 21:29 (CET)

Lijst van graven van Holland[bewerken]

In Overleg:Lijst van graven van Holland heb ik drie maanden geleden een voorstel geplaatst voor een andere opvolging "de jure". Volgens mij is er bij het opstellen van de lijst iets over het hoofd gezien. Van niemand kwam een reactie. Zou je s.v.p. bereid zijn om hier naar te kijken? Groeten, oSeveno (Overleg) 28 nov 2018 17:54 (CET)

De Wavrin de Villers au Tertre[bewerken]

Op De Wavrin de Villers au Tertre had je blijkbaar ooit een {{meebezig}} gezet. Die heb ik er nu afgehaald, deze friendly reminder is er om je hier op attent te maken. Edoderoo (overleg) 30 nov 2018 10:49 (CET)

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)

Sterrendag[bewerken]

Sterrendag! Het is vandaag sterrendag, de dag waarop we elkaar nog even extra bedanken voor een jaar vol enthousiasme en prachtige bijdragen.

Herintroductie sterrendag: Uit te reiken aan iemand die u afgelopen jaar positief opviel. Dat kan een hele serie bewerkingen of initiatieven zijn, maar ook één bijzondere bewerking. Het idee is laagdrempelig; de ster hoeft niet ergens op een lijst ingeschreven te worden, slechts uitdelen ter waardering. Leuk zou zijn om daar een kleine persoonlijke motivatie aan toe te voegen, maar niets is verplicht. Het gaat om het gebaar. Het uitdelen ervan vindt plaats op 31 december, deelt u er ook eentje uit vandaag?

Ik zag vaak deskundige artikelen en bijdragen van jouw hand verschijnen (voor mij was de interessantste hier), bedankt daarvoor! Mvg, Encycloon (overleg) 31 dec 2018 20:00 (CET)

Uitnodiging van Wikipedia[bewerken]

Beste Paul Brussel,

Allereerst een mooie nieuw jaar gewenst!

Zoals je wellicht weet, wordt er ook dit jaar een (fysieke én online) prijs uitgereikt voor projecten en gebruikers op de Nederlandstalige Wikipedia die een extra blijk van waardering verdienen. Deze jaarlijkse prijs heet de WikiUil en staat voor de wijsheid en kennis waar het op Wikipedia om draait. In zes categorieën nomineerden de online Wikipedia-gebruikers wie in aanmerking zou komen voor die prijs. Inmiddels heeft de gemeenschap in een besloten stemming bepaald wie de WikiUilen moeten ontvangen. Over de WikiUilen kun je meer lezen op de volgende pagina: Wikipedia:WikiUilen.

Zoals je misschien weet: jij bent genomineerd voor een WikiUil ter waardering van het vele schrijven op Wikipedia!

Van harte gefeliciteerd met deze nominatie!


De stemmen zijn nog niet geteld en welke gebruikers en projecten daadwerkelijk een WikiUil winnen wordt pas bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de WikiUilen tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in Arnhem op zaterdag 12 januari. Omdat je genomineerd bent voor deze prijs, willen we je graag uitnodigen voor deze nieuwjaarsbijeenkomst. Meer informatie kun je vinden op: Nieuwjaarsbijeenkomst 2019

Als je liever alleen bij de uitreiking van de WikiUilen aanwezig bent, kan dat ook. De prijsuitreiking vindt plaats ongeveer tussen 14:00 en 14:30. Als we het goed begrepen hebben kun je na de uitreiking gratis het Burgers' Zoo bezoeken en daarna volgt een gratis borrel.


Graag willen we weten of je komt! Kun je dit ons laten weten? Dat mag per e-mailfunctie of hieronder op deze overlegpagina.


Daarnaast is inschrijven om gratis toegang te hebben tot de dierentuin noodzakelijk. Blijf je liever anoniem kun je gerust een pseudoniem invullen: https://www.wikimedia.nl/activiteit/wikizaterdag-ki701k


Dank voor je bijdragen aan Wikipedia en we hopen in de toekomst nog meer bijdragen van je te zien!

Namens de organisatie van de prijsuitreiking,

Taketa & Romaine 7 jan 2019 08:10 (CET)