Overleg gebruiker:Paul Brussel

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Alle pagina's die met Overleg gebruiker:Paul Brussel/Archief beginnen


Enghuizen[bewerken]

Wat was er onjuist aan mijn toevoeging Boerderijen aan Enghuizen (Hummelo)? Pimvantend (overleg) 7 nov 2018 21:29 (CET)

Lijst van graven van Holland[bewerken]

In Overleg:Lijst van graven van Holland heb ik drie maanden geleden een voorstel geplaatst voor een andere opvolging "de jure". Volgens mij is er bij het opstellen van de lijst iets over het hoofd gezien. Van niemand kwam een reactie. Zou je s.v.p. bereid zijn om hier naar te kijken? Groeten, oSeveno (Overleg) 28 nov 2018 17:54 (CET)

De Wavrin de Villers au Tertre[bewerken]

Op De Wavrin de Villers au Tertre had je blijkbaar ooit een {{meebezig}} gezet. Die heb ik er nu afgehaald, deze friendly reminder is er om je hier op attent te maken. Edoderoo (overleg) 30 nov 2018 10:49 (CET)

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)