Overleg gebruiker:KlaasZ4usV

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg gebruiker:ZeaForUs)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Zie ook laatste, blok-, klad- of alle archieven

Gebruiker:KlaasZ4usV/Geld[bewerken]

Beste KlaasZ4usV, bij de nieuwe pagina's kwam ik ook deze tegen. Ik vraag me een beetje af op welke manier dit bijdraagt aan de encyclopedie? Zoals je weet stelt Wikipedia geen "gratis" webruimte ter beschikking om uitsluitend je eigen ding te doen. Mvg, Encycloon (overleg) 15 jun 2019 13:33 (CEST)

Dit lijkt me niet het geval. Wikipedia is in beginsel een website voor zaken die met Wikipedia te maken hebben, ook in de gebruikersnaamruimte. Kun je vertellen waarom je deze pagina hebt aangemaakt? Encycloon (overleg) 15 jun 2019 15:28 (CEST)

Blokkade ivm overtreding Arbcom-uitspraak[bewerken]

Beste KlaasZ4usZ, ik zal je zo dadelijk blokkeren naar aanleiding van wederom enkele overtredingen van uitspraak die is gedaan door de ArbCom-commissie waarin deze stelt: De Arbitragecommissie handhaaft haar overwegingen en uitspraak van 17 februari 2015, waarbij aan KlaasZ4usV een blokkade kan worden opgelegd voor het doorgaan met bepaalde niet-constructieve bewerkingen. Deze bijdrage, deze bewerkingssamenvatting, en de bewerkingssamenvatting die hier genoemd wordt zijn overtredingen van deze ArbCom-uitspraak, vooral gezien de niet-constructieve uitlatingen richting een collega Wikipediaan. Bij deze bijdrage is trouwens ook duidelijk de volgende opmerking van de ArbCom van toepassing Het patroon dat in die uitspraak werd vastgesteld betreft opmerkingen op overlegpagina's die veelal geen of nauwelijks betrekking op de discussie hebben, en waarin een groep andere gebruikers verwijten wordt gemaakt die niet worden onderbouwd of van zulke algemene aard zijn dat onderbouwing vrijwel onmogelijk zou zijn ( vet door Ecritures). De Commissie oordeelt dat dergelijke generalisaties en niet onderbouwde beschuldigingen een vorm zijn van sfeerbederf. Ze zorgen ervoor dat andere gebruikers het animo verliezen aan Wikipedia bij te dragen en mogelijk zelfs het project de rug toekeren. Daarom zijn dergelijke opmerkingen schadelijk voor de opbouw van het project. Aangezien je net een blokkade van een week achter de rug hebt vanwege een vergelijkbare overtreding en omdat je hier al gewaarschuwd bent, kies ik ervoor om je deze keer voor twee weken te blokkeren. Ecritures (overleg) 15 jun 2019 18:49 (CEST)

Uitgevoerd Uitgevoerd, Ecritures (overleg) 15 jun 2019 18:52 (CEST)