Richard Culek: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
FlaBot (overleg | bijdragen)
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
'''Richard Culek''' ([[Liberec]], [[1 april]] [[1974]]) is een [[Tsjechië|Tsjechisch]] voetballer (middenvelder) die momenteel voor de Belgische eersteklasser [[FC Brussels]] uitkomt. Voordien speelde hij in eigen land voor onder andere [[Slovan Liberec]] en [[FC Bohemians 1905 Praag|Bohemians Praag]]. Voor hij bij Brussels belandde speelde Culek voor [[SK Lommel]] in België.
'''Richard Culek''' ([[Liberec]], [[1 april]] [[1974]]) is een [[Tsjechië|Tsjechisch]] voetballer (middenvelder) die momenteel voor de Belgische tweedeklasser [[FC Brussels]] uitkomt. Voordien speelde hij in eigen land voor onder andere [[Slovan Liberec]] en [[FC Bohemians 1905 Praag|Bohemians Praag]]. Voor hij bij Brussels belandde speelde Culek voor [[SK Lommel]] in België.


==Carrière==
==Carrière==

Versie van 24 nov 2008 17:36

Richard Culek (Liberec, 1 april 1974) is een Tsjechisch voetballer (middenvelder) die momenteel voor de Belgische tweedeklasser FC Brussels uitkomt. Voordien speelde hij in eigen land voor onder andere Slovan Liberec en Bohemians Praag. Voor hij bij Brussels belandde speelde Culek voor SK Lommel in België.

Carrière

Sjabloon:Selectie FC Brussels