Gebruiker:Narayan: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
3 bytes toegevoegd ,  12 jaar geleden
geen bewerkingssamenvatting
 
=== Anonieme bewerkingen ===
Ook anoniemeAnonieme bijdragen zijn erg belangrijk voor Wikipedia. Na het controleren van anonieme bewerkingen merkte ik dat zij vaak kleine of grote gaten invullen, die door geregistreerde gebruikers vergeten zijn. Naast deze nuttige bijdragen zit er ook heel schadelijk materiaal. Daarom is het bijhouden van de controlelijst vandalismebestrijding van cruciaal belang voor de geloofwaardigheid van wikipedia. Elke gebruiker met een hart voor kwaliteit zou af en toe eens enkele van deze edits moeten nagaan om zo samen het kaf van het koren te scheiden. [[Gebruiker: Maniago]] vervult hier een erg (on)dankbare rol in en is m.i. van levensbelang voor wikipedia.
 
=== Wiu2 ===
 
=== Vertalingen ===
Met vertalingen van artikelen uit bijvoorbeeld een anderstalige wikipedia moeten we erg voorzichtig zijn. Maar al te vaak loopt een dergelijke poging uit in kromme zinnen, een hoop spellingsfouten en foute interpretaties. het vertalen van artikelen zou absolute low-priority moeten zijn, eerder zou men de gebruikte bronnen moeten raadplegen om zelf een lemma te onderbouwen i.p.v. klakkeloos andermans werk te vertalen. Gevaar om fouten mee te vertalen is hier reëel. hetHet vertalen van artikelen zou daarom zoveel mogelijk ontmoedigd moeten worden.
 
=== Bronvermeldingen en referenties ===
 
=== Uniformiteit ===
Uniformiteit moet zeker nagestreefd worden. uniformiteit geeft structuur, schept overzicht, en zorgt ervoor dat de helderheid van informatie en bewerkbaarheid vergroot. Een project zoals waar [[Gebruiker:Romaine]] werkt aan het overzicht van de sjablonen op wikipedia, valt enkel toe te juichen.
 
== Sterretje ==
19.310

bewerkingen

Navigatiemenu