Overleg gebruiker:Nibor: verschil tussen versies

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
FvS (overleg | bijdragen)
Nibor (overleg | bijdragen)
 
Regel 1: Regel 1:
<center>'''----> [http://nl.wikipedia.org/w/wiki.phtml?title=Overleg_gebruiker:Nibor&action=edit&section=new laat een nieuw bericht achter] <-----'''</center>
<br>

==Grolsch==
Hoi Nibor, bedankt voor je wijziging op [[Grolsch]]. Dankzij jou weet ik eindelijk hoe je een galerijtje met foto's maakt. Ik wist niet dat dat zó eenvoudig was... :-) [[Gebruiker:Sietske|Sietske]] <sub>[[Overleg gebruiker:Sietske|Reageren?]]</sub> 28 okt 2005 12:31 (CEST)

==vreemde edit==
zie [http://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Christoffel_Columbus&diff=prev&oldid=2525630 hier], foutje? <font color="red">o</font><font color="orange">s</font><font color="yellow">c</font><font color="green">a</font><font color="blue">r</font> 7 dec 2005 14:40 (CET)

yep [[Gebruiker:Nibor|Nibor]] 7 dec 2005 14:41 (CET)

== Bassie ==

Dat van die tv-serie is niet helemaal onzin. Er is een dvd verschenen met het verhaal 'de reis van Zwarte Piet'. [[Gebruiker:PatrickVanM|PatrickVanM]] 8 dec 2005 13:56 (CET)

==Controle nieuwe artikelen==
Dag Nibor,

Ik zie dat je meehelpt bij de controle van nieuwe artikelen. Goede zaak, bedankt voor het meehelpen! Een paar kleine opmerkingen: het artikel [[Jean Paul Getty]] bevatte onzin, ik heb daar {nuweg} van gemaakt. Daarnaast heb je een aantal artikelen als ''beginnetje'' <nowiki>{{beg}}</nowiki> gemkareerd, die ikzelf eerder met <<wb>> of <<wiu>> zou markeren. Kun je daar nog even naar kijken? Succes verder! - [[Gebruiker:Tdevries|Tjipke de Vries]] 8 dec 2005 16:29 (CET)
:Getty bestaat als persoon wel degelijk, maar de tekst op het lemma, als zou hij tot zijn 18e "Bram Hendriks" geheten hebben en aan het hoofd stond van een onderneming die "de bolle" heette is toch echt onzin. - [[Gebruiker:Tdevries|Tjipke de Vries]] 8 dec 2005 16:35 (CET)

== SpammersHeaven ==

Ik hoop dat ik hem hier goed inzet: Is goed, bedankt ook, ik zal eens even wat schikken en aanvullen. - Støf

== comprehensive ==

Ik zie dat jij daar WB van hebt gemaakt. Ik heb er begrip voor dat dit artikeltje erg mager lijkt, (niet voor niets had ik er anticiperend bijgezet "meer moet dat niet zijn") maar als het WB zou zijn, dan zou het wel een heel slecht woordenboek zijn. [[Comprehensive]] is tenslotte Engels, en heeft meerdere betekenissen. Ik heb het er enkel ingezet om aan te duiden dat het -''alleen in deze onderwijskundige context''- het tegengestelde is van [[categoriaal]]. Misschien is een dp dan te verkiezen? Tenzij er iemand is die comprehensive beter kan uitleggen. vriendelijke groet, [[Gebruiker:Door de wol geverfd|Door de wol geverfd]] 9 dec 2005 10:43 (CET)

== Auteur sjabloon ==

Was het goede sjabloon aan het zoeken, en toen ik terugkwam had je het al verbeterd. --[[Gebruiker:Fr33ke|fr33ke]] 9 dec 2005 11:03 (CET)

==DHC==
Ik heb volgens mij nu wat aardigs van [[DHC]] gemaakt, dus als je het nu weg wilt hebben, zul je het gewoon via de [[Wikipedia:Te verwijderen pagina's]] moeten doen... [[Gebruiker:Puckly|Puck]] 9 dec 2005 15:40 (CET)
:En anders kan altijd het artikel nog beveiligd worden; en dat kan alleen als er iets in staat... [[Gebruiker:Puckly|Puck]] 9 dec 2005 15:47 (CET)

== Capaciteit Allianssi ==

Hoi Nibor, waar heb jij die informatie vandaan dat er 4.600 toeschouwers in dat stadion kunnen ? Groeten [[Gebruiker:FvS|FvS]] 13 dec 2005 09:34 (CET)

:Hmm ik denk dat je gelijk hebt. Ik had op de Franse Wiki 6.000 gezien en dat dus ingevuld, aangezien ik op de Allianssi site geen bevestiging kon krijgen. Helaas kan ik op de officiele site van het stadion (op jouw link staat een link daar naar toe) ook geen capaciteitsaantal vinden. Wel zie ik (voor zover ik Fins kan begrijpen) er staan dat er volgens mij in Europacupwedstrijden iets meer dan 4.000 bezoekers op de wedstrijden af komen, dus ik ga met je mee in deze. [[Gebruiker:FvS|FvS]] 13 dec 2005 09:57 (CET)

Huidige versie van 31 mrt 2011 om 13:38