Achterbos (De Ronde Venen): verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Jeroen (overleg | bijdragen)
kGeen bewerkingssamenvatting
Jeroen (overleg | bijdragen)
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
'''Achterbos''' is een kleine woonplaats in de gemeente [[De Ronde Venen]], in de Nederlandse provincie [[Utrecht (provincie)|Utrecht]]. Achterbos ligt gelijk ten noorden van, en wordt vaak ook als onderdeel gezien van, [[Vinkeveen]], op de zuidwestelijke over van de [[Vinkeveense Plassen]], ten oosten van het dorpje [[Waverveen]].
'''Achterbos''' is een kleine woonplaats in de gemeente [[De Ronde Venen]], in de Nederlandse provincie [[Utrecht (provincie)|Utrecht]]. Achterbos ligt gelijk ten noorden van, en wordt vaak ook als onderdeel gezien van, [[Vinkeveen]], op de zuidwestelijke over van de [[Vinkeveense Plassen]], ten oosten van het dorpje [[Waverveen]], aan de gelijknamige weg de ''Achterbos''.


[[categorie:De Ronde Venen]]
[[categorie:De Ronde Venen]]

Versie van 4 feb 2006 19:31

Achterbos is een kleine woonplaats in de gemeente De Ronde Venen, in de Nederlandse provincie Utrecht. Achterbos ligt gelijk ten noorden van, en wordt vaak ook als onderdeel gezien van, Vinkeveen, op de zuidwestelijke over van de Vinkeveense Plassen, ten oosten van het dorpje Waverveen, aan de gelijknamige weg de Achterbos.